CHP'liler, Alipaşa ve Seymen sakinleriyle hemhal oldu

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İlçe Yöneticileri, İBB Meclis üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız, Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı, Belediye Meclis Üyeleri Ersin Taşkın, Gökhan Yonat, Abdulcabbar Doğan, Lütfü Vardar, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yöneticileri ile birlikte "GelirSEN, DüşünürSEN, SöylerSEN mahallemizin sorunlarını birlikte çözeriz" diyerek çıkılan yolda bu akşam Alipaşa ve Seymen mahallerindeydi. 

CHP'liler, Alipaşa ve Seymen sakinleriyle hemhal oldu
Editör: Yaz Dostum
02 Eylül 2020 - 00:41 - Güncelleme: 02 Eylül 2020 - 00:46
İBB’nin çalışmaları hakkında bilgilendirmeler de bulunan CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, köylerimizin genel talebi olan hayvan pazarı ve mezbahane talepleri doğrultusunda Çatalca Kestanelikte bir önceki Büyükşehir Belediyesi'nin atıl bıraktığı mezbahanenin hizmete sokulmasına ve ayrıca Değirmenköydeki mezbahanenin hizmete geçirilmesine yönelik çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

Esen, ayrıca yine İBB tarafından yapımı üstlenilen parkların yenilenmesi ve mahallelerimize yeni parkların kazandırılması çalışmaları kapsamında Alipaşa ve Seymen mahallelerimize de yeni parklar kazandırılacağının müjdesini verdi.

Mahalleli vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Esen ve partililer, sorunların çözümüne yönelik istişarede bulundular.


YORUMLAR

  • 0 Yorum