CHP, Piri Mehmet Paşa'daki İBB hizmetlerini açıkladı

CHP Silivri İlçe Başkanlığı Piri Mehmet Paşa Mahallesi Ahmet Öney Sokak, Vakkas Sokak, Hızır Hılkın Sokak, Ekrem Özer Sokak, Yavuz Sokak ve Şehit Murat Eren Sokak'ta devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

CHP, Piri Mehmet Paşa'daki İBB hizmetlerini açıkladı
Editör: Yaz Dostum
15 Eylül 2020 - 23:28
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, ilçe yöneticisi Tunacan Yaşar ile birlikte Piri Mehmet Paşa Mahallesi Ahmet Öney Sokak, Vakkas Sokak, Hızır Hılkın Sokak, Ekrem Özer Sokak, Yavuz Sokak ve Şehit Murat Eren Sokak'ta devam eden çalışmaları yerinde inceledi, ardından parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen hizmetlerin son durumuyla alakalı bilgilendirme yapıldı.

Bilgi notunda şu ifadeler yer aldı:
 
“İBB İSKİ ekiplerimizce Piri Mehmet Paşa Mahallesi Ahmet Öney Sokak, Vakkas Sokak, Hızır Hılkın Sokak, Ekrem Özer Sokak, Yavuz Sokak ve Şehit Murat Eren Sokak'ta bina su bağlantıları ve atıksu kanalları ile bina parsel bağlantıları yapıldı. Hatlarımızın üzerine tekabül eden bölüme beton atılması ile birlikte tüm sokaklarda 825 ton asfalt kaplaması yapılmıştır.”



 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum