CHP Silivri: "Algıyla Değil, Hizmetle Anılacağız!"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemizde küçükbaş hayvan besicilerine yönelik sağladığı yem desteği kapsamında dağıtımlara gece saatlerinde de devam edildi. “Üreterek özgürleşecek, dayanışmayla hakça bir düzen inşa edeceğiz” vizyonuyla hareket eden CHP Silivri İlçe Başkanlığı da bu çerçevede gece gündüz demeden hayvan yetiştiriciliği yapan üreticilerimizin yanında oldu.

CHP Silivri: "Algıyla Değil, Hizmetle Anılacağız!"
Editör: Yaz Dostum
18 Ağustos 2021 - 21:44 - Güncelleme: 18 Ağustos 2021 - 22:01
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayvancılığı destekleme kapsamında Silivri genelinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan üreticilerimize besi yemi desteği devam ediyor.

Bu çerçevede hayvan yetiştiriciliğinde en büyük gider kalemi olan yem giderlerini azaltmak ve daha ekonomik, sağlıklı ve sürdürülebilir yetiştiricilik için üreticilere destek veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarında CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar da hazır bulundu.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ LÜTFÜ VARDAR, GECE MESAİSİNDE ÜRETİCİLERLE BİR ARADAYDI

CHP'li Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar; hayvan yetiştiriciliği yapan üreticilerimizin yanında yer alarak kendilerine yardımcı oldu, hal ve hatırlarını sorup; ihtiyaç, talep ve sorunlarıyla alakalı istişarelerde bulundu. 
Hayvancılık alanında üretimin arttırılması adına yürütülen çalışmaları önemsediklerini söyleyen Vardar, kırsalda kalkınmayı sağlamak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatları ile önemli adımlar atıldığını, hayvancılığa ve tarıma desteklerin devam edeceğini ifade etti ve "Silivri'miz için bereketli olsun" diye konuştu.

ESEN: “KÖYLÜMÜZÜN, ÇİFTÇİMİZİN VE KÜÇÜK ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tarımı, hayvancılığı, çiftçiyi, üretimi her fırsatta önemsediklerini ifade eden CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen ise parti olarak zaman mefhumu gözetmeksizin milletin hizmetinde olduklarını vurguladı. Başkan Esen, “CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak, algıyla değil; hizmetle anılmayı görev bilen anlayışla; köylümüzün, çiftçimizin ve küçük üreticimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum