CHP Silivri'den Düğün Salonu İşletmecilerine ve Çalışanlarına Moral Ziyareti

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, yönetimi, partinin İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ile birlikte pandemi sürecinden en fazla etkilenen sektörlerden düğün salonları işletmecilerini ziyaret etti.

CHP Silivri'den Düğün Salonu İşletmecilerine ve Çalışanlarına Moral Ziyareti
Editör: Yaz Dostum
16 Mart 2021 - 22:59

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, yönetimi, partinin İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız ile birlikte pandemi sürecinden en fazla etkilenen sektörlerden düğün salonları işletmecilerine moral ziyaretinde bulundu.

SİLİVRİ’DEKİ DÜĞÜN/DAVET SALONU İŞLETMECİLERİ VE ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELİNDİ

Bu çerçevede CHP heyeti, Ünsal Düğün Salonu işletmecisi Kenan Ünsal ve işletme çalışanları, Mega Country işletmecilerinden İlker Çalışkan ve işletme çalışanları, Ömür Düğün Sarayı işletmecisi Kıvanç Özgür ve işletme çalışanları, Palmiye Düğün Salonu işletmecisi Uğur Babayiğit ve işletme çalışanları, Doğa Grill House işletmecisi Eşref Yılmaz ve işletme çalışanları, Zeytin Dalı Kır Bahçesi işletmecilerinden Özlem Taşkın ve işletme çalışanları ile bir araya gelerek sorunları ve çözüm önerilerini konuştu.

DÜĞÜNLERİN BAŞLAMA TARİHİNİN AÇIKLANMASI TALEBİ DİLE GETİRİLDİ

CHP tarafından ziyaretlerin ardından yapılan bilgilendirme paylaşımına, “Yaklaşık 1 yıldır faaliyet gösteremeyen Düğün Davet Salonlarımızın dayanacak gücü kalmamıştır. Devletimizden belirsizliğin bitirilerek normalleşme takviminde düğünlerin başlama tarihini açıklamasını talep ediyorlar” notu düşüldü.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum