CHP Silivri'den Eş Zamanlı Bayram Kutlamaları

CHP Silivri İlçe Başkanlığının öncülüğünde şehir merkezine uzak olan bazı mahallelerde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla eş zamanlı olarak çelenk sunum töreni gerçekleştirildi.

CHP Silivri'den Eş Zamanlı Bayram Kutlamaları
Editör: Yaz Dostum
19 Mayıs 2022 - 20:06 - Güncelleme: 19 Mayıs 2022 - 23:02

CHP Silivri İlçe Başkanlını Berker Esen'in önderliğinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Büyükçavuşlu, Selimpaşa, Kavaklı, Değirmenköy, Gümüşyaka, Ortaköy ve Çanta Mahallelerinde eş zamanlı olarak çelenk töreni düzenlendi.

Mahalle meydanlarında bulunan Atatürk anıtları önünde toplanan vatandaşlar Saygı Duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşını hep bir ağızdan seslendirdi. Ulu Öndere ve silah arkadaşlarına karşı minnet duygularını gösteren vatandaşlar çelenk sunum merasimlerinin ardından günün anlam ve önemi dolayısıyla hatıra fotoğrafı çekildiler.

ESEN VE YÖNETİMİNDEN KILIÇDAROĞLU'NUN MİTİNGİNE DAVET

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir ile birlikte tören merasimlerinin gerçekleştiği mahallelere giderek esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların bayramlarını kutladıktan sonra CHP'li heyet, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun 21 Mayıs Cumartesi günü Maltepe'de düzenleyeceği “Milletin Sesi” mitingine herkesi davet etti.

Haber: Batuhan Güçlü






YORUMLAR

  • 0 Yorum