CHP Silivri İlçe Başkanlığı'ndan İzmir'e Yardım Eli

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle mağdur olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere bir TIR dolusu yardım gönderdi. İlçedeki iş insanlarından toplanan hibe destekleri ile oluşturulan yardım TIR’ında battaniye, dezenfekte seti ve temel gıda malzemeleri yer alıyor.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı'ndan İzmir'e Yardım Eli
Editör: Yaz Dostum
05 Kasım 2020 - 21:47 - Güncelleme: 05 Kasım 2020 - 21:52
CHP Silivri İlçe Başkanlığı, İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle mağdur olan vatandaşların acılarına merhem olmak adına bir TIR dolusu yardım gönderdi. İlçedeki hayırsever iş insanlarından toplanan hibe destekler ile oluşturulan yardım TIR’ında battaniye, dezenfekte seti ve temel gıda malzemeleri yer alıyor.

Silivri Halkı adına gönderilen yardım TIR’ı ile alakalı CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalarında şunları kaydetti:

“İzmir bölgesinde yaşanan deprem sonrasında mağdur olan vatandaşlarımızın yarasını sarmak amacıyla Silivri Halkı adına Silivrili İş İnsanlarımızdan hibe olarak topladığımız Battaniye, hijyen ve dezenfekte seti ve bazı temel gıda malzemelerinden oluşan yardım TIR'ımız #İzmirinYanındayız #BirlikteBaşaracağız demek için yola çıktı. Yaşadığımız bu felaketin üstesinden dayanışma ile birlikte geleceğiz. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavi gören vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Ben şahsım ve partim adına bize desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum