CHP Silivri İlçe Başkanlığı, ziyaretçilere kapandı! Faaliyetlere ara verildi

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, İstanbul’da koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığının son dönemde hızla yayılması ve şehrin her noktasında ileri düzey yoğunluk oluşturması sebebiyle geçici olarak saha faaliyetlerine ara verip ziyaretçilere kapılarını kapatma kararı aldı.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, ziyaretçilere kapandı! Faaliyetlere ara verildi
Editör: Yaz Dostum
25 Ekim 2020 - 21:25
CHP Silivri İlçe Başkanlığı, İstanbul İl Başkanlığı’nın yayınladığı genelge ile koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığının son dönemde hızla yayılması ve şehrin her noktasında ileri düzey yoğunluk oluşturması sebebiyle geçici olarak saha faaliyetlerine ara verdi. Ayrıca tedbir amaçlı ziyaretçilere kapılarını kapatma kararı alan başkanlık, gerekli önlemler alıncaya dek bu uygulamaya devam edecekleri duyurdu.

Konuyla ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, bir açıklama yaparak şunları söyledi; “ İlçe binamız bugün itibariyle ziyaretçilere kapalı olacak. Nöbet uygulamamız ile birlikte ilçemizde nöbetçi ilçe yöneticilerimiz olacak. Vatandaşlarımız bize sosyal medya hesaplarımızdan ve iletişim numaralarımızdan her zaman ulaşabilecekler. Bu karar CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından alınmıştır. Çalışmalarımıza online olarak devam edeceğiz, vatandaşlarımızdan ricamız maske takmayı ihmal etmesinler. Unutmasınlar ki tedbirlere uyarak bu süreci birlikte atlatacağız."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum