CHP Silivri İlçe Binasında dikkat çeken afiş!

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, elektrik zamlarına tepki olarak Türkiye genelindeki teşkilatlarla eş zamanlı olarak pankart astı. Üzerinde Cumhurbaşkanlığı sarayının fotoğrafı bulunan pankartta, “Ne elektrik kesintisi ne fatura derdi, Saray Sosyetesinin keyfi yerinde” ifadeleri yer aldı.  

CHP Silivri İlçe Binasında dikkat çeken afiş!
Editör: Yaz Dostum
03 Şubat 2022 - 18:00 - Güncelleme: 03 Şubat 2022 - 19:18
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, bütün kirliliklerin, ekonominin daha kötüye gitmesine, israfa ve vurguna yol açtığını, gelir dağılımının bozulduğunu ve insanların büyük bir kısmının fakirleştiğini söylemişti. Mutfaklarda, sanayide ve üretim zincirinde yangın olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet tarihinde karşılaşılmayan durumların yaşandığını belirtmişti.

Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonunda, elindeki "Ne elektrik kesintisi ne fatura derdi. Saray Sosyetesinin keyfi yerinde" yazılı dövizin, afiş haline getirilerek partisinin bütün il ve ilçe başkanlıklarına asılması talimatını vermişti.

Bu çerçevede CHP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından parti binasına üzerinde Cumhurbaşkanlığı sarayının fotoğrafı bulunan afiş asıldı. Konuyla ilgili yapılan paylaşıma ise, "1150 odalı Sarayın günlük harcaması 10 milyon liraya yakın. Günlük elektrik gideri 100 bin liraya yakın. Koruma ordusunun günlük gideri 870 bin. Yazlık, kışlık ve uçan sarayları var. Ne elektrik kesintisi ne fatura derdi... Saray sosyetesinin keyfi yerinde! 1150 odalı Sarayın günlük harcaması 10 milyon liraya yakın. Günlük elektrik gideri 100 bin liraya yakın. Koruma ordusunun günlük gideri 870 bin. Yazlık, kışlık ve uçan sarayları var. Ne elektrik kesintisi ne fatura derdi... Saray sosyetesinin keyfi yerinde!" notu düşüldü. 



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum