CHP: "Volkan Yılmaz, kendisinden çok İBB'ye güveniyor"

Geçtiğimiz gün ilçemizde vuku bulan kuvvetli yağış nedeniyle Alibey Mahallesinde yaşanan su baskınında kameralar karşısına geçerek İBB’ye bağlı İSKİ ekiplerini göreve davet eden Başkan Volkan Yılmaz’a, CHP İlçe Başkanı Berker Esen’den sert karşılık geldi. Görev ve sorumluluğunda olmamasına karşın İSKİ ekiplerinin iyileştirme çalışmalarına giriştiğini Yılmaz’a hatırlatan Esen, “Şerif Sokak'ta yaşanan olumsuzluk üzerine vatandaşlarımızın Silivri Belediye Başkanı'ndan destek istediği sırada kendisinin yüksek bir tonda “153'ü aramaları gerektiğini” söylediği videonun herkesin malumu olduğunu düşünüyoruz. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a "kendisinden çok İBB'ye güvendiğini" vatandaşlarımıza ilettiği için teşekkür ederiz. Afet halinde dahi siyaset yapma ve karalama çalışmalarını da kamuoyumuzun takdirine bırakıyoruz” dedi ve ara sokaklarda kalan yollarda yağmur suyu hatlarının işletmesinin Silivri Belediyesi'nin görevi olduğunu hatırlattı.

CHP: "Volkan Yılmaz, kendisinden çok İBB'ye güveniyor"
Editör: Yaz Dostum
11 Ağustos 2022 - 20:12 - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 - 20:30
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Alibey Mahallesi Şerif Sokak’ta yaşanan taşkın meselesini, ara sokaklarda kalan yollarda yağmur suyu hatlarının işletmesinin ilçe belediyesinde olduğunu İBB’yi hedef gösteren Başkan Volkan Yılmaz’a hatırlatarak açıklığa kavuşturdu.

“BETON ATIĞI NEDENİYLE TIKANAN YAĞMUR SUYU HATTINA, İSKİ GÖREV VE SORUMLULUĞUNDA OLMAMASINA RAĞMEN MÜDAHALE ETTİ”

Başkan Esen, şunları kaydetti:


"Dün İlçemiz Alibey Mahallesi Şerif Sokak'ta gerçekleşen taşkın ile ilgili olarak İSKİ Genel Müdürü Sayın Şafak Başa ile gerçekleştirdiğimiz görüşme sonrasında gece saatlerinde İSKİ ekiplerince inceleme gerçekleştirilmiştir. Yağmur suyu hattının önemli bir bölümünün beton atığı yüzünden tıkandığı tespit edilmiş, İSKİ görev ve sorumluluğunda olmamasına rağmen iyileştirme çalışmalarının başlamasına karar verilmiştir.

“VATANDAŞLARIN DESTEK TALEBİNİ GERİ ÇEVİREN VOLKAN YILMAZ, KENDİSİNDEN ÇOK İBB’YE GÜVENİYOR”
 
Şerif Sokak'ta yaşanan olumsuzluk üzerine vatandaşlarımızın Silivri Belediye Başkanı'ndan destek istediği sırada kendisinin yüksek bir tonda “153'ü aramaları gerektiğini” söylediği videonun herkesin malumu olduğunu düşünüyoruz. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a "kendisinden çok İBB'ye güvendiğini" vatandaşlarımıza ilettiği için teşekkür ederiz.

“ÇÖZEMEDİĞİ SORUNLARIN HER BİRİNİ BÜYÜKŞEHİR ÇÖZER”

Kendisine O’nun çözemediği sorunların her birini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “eşit hizmet” anlayışı ile çözeceği konusunda müsterih olmasını tavsiye ediyoruz.

“ARA SOKAKLARDA KALAN YOLLARDA YAĞMUR SUYU HATLARININ İŞLETMESİNİN SİLİVRİ BELEDİYESİNDE OLDUĞUNU HATIRLATIRIZ”

Afet halinde dahi siyaset yapma ve karalama çalışmalarını da kamuoyumuzun takdirine bırakıyoruz. Ara sokaklarda kalan yollarda yağmur suyu hatlarının işletmesinin bir kez daha ilçe belediyesinde olduğunu hatırlatır, Silivri'nin sorunlarına gösterdiği hassasiyetten dolayı başta İBB Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu olmak üzere İSKİ Genel Müdürümüz Şafak Başa ve ekibine teşekkür ederiz."





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum