Çizgi Anadolu Lisesi "Yılın En İyi Eğitim Kurumu" Ödülü Aldı

DE-BA Medya Yapım Kurucuları Sinem Demir ve Şevval Başar tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Gelişen Türkiye Ödülleri” sahiplerini buldu. Törende, Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi "Yılın En İyi Eğitim Kurumu" ödülüne layık görüldü.

Çizgi Anadolu Lisesi "Yılın En İyi Eğitim Kurumu" Ödülü Aldı
Editör: Yaz Dostum
12 Ekim 2021 - 15:21 - Güncelleme: 14 Ekim 2021 - 19:59
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Gelişen Türkiye Ödül Töreni sanat, spor ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören aynı zamanda "Sağlık Çalışanlarına Minnet” gecesi olarak gerçekleştirildi. Pandemi döneminde fedakarca çalışan sağlık görevlilerinin de ödüllendirildiği törende, Çizgi Eğitim Kurumları Kurucusu Ulaş Velioğlu da yer aldı.

Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının eksiksiz bir biçimde uygulandığı törenin sunumunu haber spikeri Emre Buga yaptı. Renkli anların sahne olduğu törende, Çizgi Anadolu Lisesi "Yılın En İyi Eğitim Kurumu" ödülüne layık görüldü. 

Ödülü alan Çizgi Eğitim Kurumları Kurucusu Ulaş Velioğlu, yaptığı konuşmada ""Babam öğretmen, annem hemşire. Sağlık çalışanlarına minnet gecesini düzenleyen organizasyon ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü, uzun araştırmalar ve çalışmalar sonucunda kurduğumuz Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi'nin birçok özelliğinin yanında çok özel bir yanı daha var. Okulumuz, kızlarımız dünya standartlarında yazılımcı olabilsinler diye, kız öğrencilere özel burslar veriyor. Dünya Kız Çocukları Günü'ne denk gelen bu ödülü, başta kızım Deniz olmak üzere tüm kız çocuklarına armağan ediyorum" ifadelerini kaydetti, kendisine destekte bulunan ve törende emeği geçen kişilere teşekkür temennilerini iletti.

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum