Çolakoğlu: "Adnan Menderesi asan o günkü CHP ne ise bugünde aynısıdır!"

Muhalif kesime yaptığı göndermeleriyle sıkça gündeme gelen AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, bu sefer Adnan Menderes'in ölümü üzerinden CHP Lideri Kemal Kıçıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışına devasa bir para aktardığı ve kaçış hazırlıkları yaptığı iddialarına cevap getirdi. "Adnan Menderesi asan o günkü CHP ne ise bugünde aynısıdır" diyen Çolakoğlu, "Adnan Menderes için uçak dolusu altın kaçırıyor iftirası atan İnönü ne ise bugün Cumhurbaşkanı yurtdışına kaçacak, para kaçırıyor diye iftira atan Kılıçdaroğlu da odur" şeklinde konuştu.

Çolakoğlu: "Adnan Menderesi asan o günkü CHP ne ise bugünde aynısıdır!"
Editör: Yaz Dostum
30 Mayıs 2022 - 13:26
AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, sosyal medya paylaşımı ile bir kez daha gündeme geldi. Muhalefet kesim ile ilgili yaptığı göndermelerle sıkça konuşulan isimlerden biri olan Çolakoğlu, bu sefer de 1950-1960 yılları arasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanlığı görevini yapan Adnan Menderes'in ölümü üzerinden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çevresindeki bazı kişilerin yurtdışına kaçma planları yaptığını iddialarına sert şekilde yanıt verdi.  

Çolakoğlu, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

"Adnan Menderesi asan o günkü CHP ne ise bugünde aynısıdır. O gün Adnan Menderes için uçak dolusu altın kaçırıyor iftirası atan İnönü ne ise bugün Cumhurbaşkanı yurtdışına kaçacak, para kaçırıyor diye iftira atan Kılıçdaroğlu da odur."

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum