Çolakoğlu, Bakan Koca'yı Öven Muhalefet Partililere Göndermede Bulundu

Ak Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı sonrası ülke gündeminde en çok konuşulan isimlerden olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile ilgili övgülerle bahseden muhalefet partililere göndermede bulundu. “18 yılda yapılan sağlık yatırımlarının hakkını teslim edemeyenler Sağlık Bakanımızı övüp duruyor” diyen Çolakoğlu, "Cumhurbaşkanımızın vizyonu ile bu yatırımlar olmasaydı; Bakanızın da elinden birşey gelmezdi" ifadelerini kullandı.

Çolakoğlu, Bakan Koca'yı Öven Muhalefet Partililere Göndermede Bulundu
Editör: Yaz Dostum
29 Nisan 2020 - 12:41
 Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de koronavirüs (Covid-19) salgını etkisi altına aldı. Hastalık ile mücadele konusunda çalışmalar yürüten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kamuoyunda en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi. Muhalefet partililer tarafından da övgülerle bahsedilen Koca, sosyal medya üzerinden de büyük beğeni kazandı.

Ak Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, durum hakkında açıklama gerçekleştirerek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile ilgili muhalefet partililer tarafından yapılan övgülere karşılık, göndermede bulundu.

Çolakoğlu, şunları kaydetti:
“Cumhurbaşkanımızın ve 18 yılda yapılan sağlık yatırımlarının hakkını teslim edemeyenler Sağlık bakanımızı övüp duruyor ama Cumhurbaşkanımızın vizyonu ile bu yatırımlar olmasaydı Sağlık bakanımızın da elinden bir şey gelmezdi unutmayalım.”

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum