Çolakoğlu, CHP'li Belediyelerdeki İşçi Kıyımına Dikkat Çekti

Bugün kaydedilen Ağustos ayı meclis toplantısında CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı’nın belediyeden işten çıkarmalarla ilgili sunduğu önergeye istinaden bir konuşma yapan AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu, göreve gelen CHP'li belediyelerdeki işçi kıyımına dikkat çekti ve aynı hassasiyetin buralar için de gösterilmesini beklediğini dile getirdi.

Çolakoğlu, CHP'li Belediyelerdeki İşçi Kıyımına Dikkat Çekti
Editör: Yaz Dostum
10 Ağustos 2020 - 18:05 - Güncelleme: 10 Ağustos 2020 - 18:30

Silivri Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısında CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı, 8 Nisan 2019 – 31 Temmuz 2020 tarihleri arasında Silivri Belediyesi ve bağlı iştiraklerinden çıkartılan personel sayısı ile ilgili işten çıkartılan personellerin işten çıkarılma gerekçelerini sordu. Bunun üzerine söz alan AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çolakoğlu; başta Ankara, İstanbul, Adana, Antalya ve Bolu olmak üzere CHP'li belediyelerdeki işçi kıyımlarına dikkat çekti.
 
“CHP’NİN KIYIMINA UĞRAYAN İŞÇİLER İÇİN DE AYNI HASSASİYETİ GÖSTERMELİSİNİZ”

Çolakoğlu, şöyle konuştu: “Süheyl bey Silivri Belediyesi’nden çıkarılan işçileri sordu. Süheyl beyin işçinin, emekçinin hakkını gerçekten savunan biri olduğunu bildiğim için ve bu konuyu da burada gündeme getirdiği için teşekkür ediyorum. Silivri, Çatalca, Tekirdağ’ın en büyük ilçesi Süleymanpaşa, Keşan, Kırklareli, Edirne’de CHP’den alınan birçok belediye ile birebir görüşme imkanımız oluyor. Bunlardan edindiğimiz bilgilere istinaden bir kişinin bile ekmeğiyle oynanmadığı yönünde teyitler alıyoruz. Kendileri de ilçe örgütleriyle araştırmasını yapabilir. Ama AK Parti ve MHP’den alınan belediyelere baktığımızda İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Antalya, Hatay, Bolu, özellikle İstanbul’daki ilçeler birebir duyduğumuz Küçükçekmece’den yaklaşık 50 bin civarında işçi çıkarıldı. Ben bu konu hakkında da Süheyl beyin gereken hassasiyeti göstereceğini düşünüyorum.”
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum