Cumhur İttifakı Bitmedi!

Silivri’de kamuoyunda oluşan “Cumhur İttifakı Bitti” algısına karşılık, ittifak ortakları kahvaltı programında bir araya gelerek hep birlikte olduklarını beyan ettiler.

Cumhur İttifakı Bitmedi!
Editör: Yaz Dostum
24 Haziran 2020 - 22:33 - Güncelleme: 24 Haziran 2020 - 22:34

31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP’den Silivri Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen AK Partili siyasilerin, AK Parti Grubunu oluşturmak istemeleri nedeniyle MHP’den istifa etmesi ‘Cumhur İttifakı Bitti’ yönünde iddialar oluşturdu. 

Konuyla ilgili söylentilere cevap vermek ve algıda oluşan belirsizlikleri ortadan kaldırmak adına Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bir kahvaltı programı düzenleyerek seçimlerde beraber yürüdüğü ittifak ortaklarıyla birlikteliklerinin bozulmadığını gözler önüne sererek objektiflerin karşısına geçti.

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu; Başkan Yılmaz ile yan yana otururken, ittifakın meclis üyeleri de diğer koltuklarda yerlerini aldılar.

Birlik ve beraberlik mesajlarının kaydedildiği programda Yılmaz, şunları söyledi:

“Cumhur İttifakı’nı oluşturan Adalet ve Kalkınma Partisi'nin İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nin İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve çok değerli belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Temmuz meclisimizden itibaren MHP ve AK Parti grupları ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhur İttifakı’nın önemi ve manası gereğince her zamankinden daha güçlü olarak ilçemiz ve İstabul’umuz için çalışmaya devam edeceğiz.”

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum