Cumhur İttifakı'ndan 2. Tur Toplantısı

Cumhur İttifakı’nın MHP Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ikinci tur seçimine son 10 gün kala MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Cumhur İttifakı'ndan 2. Tur Toplantısı
Editör: Yaz Dostum
18 Mayıs 2023 - 20:52
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından Cumhur İttifakı’nın MHP Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ile bugün bir araya geldi. Siyasiler, seçim sonuçlarını değerlendirerek 28 Mayıs öncesi yol haritasını belirlemeye çalıştı.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde vatandaşlar Cumhurbaşkanı ve Milletvekillerini belirlemek için sandık başına gitti. Milletvekili seçimlerinden çıkan sonuçlar kesinlik kazanırken, Cumhurbaşkanı adayları arasında farklı bir tablo çizildi. Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.5, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.8 oy alırken, yüzde 50+1 sağlanamadığı için seçimler ikinci tura kaldı.

Cumhur İttifakı paydaşları Silivri’de, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri için kolları sıvadı. Toplantıda son durum ele alındı. İkinci tur seçimine son 10 gün kala seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, 28 Mayıs öncesi yol haritası üzerinde duruldu.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum