Cumhur İttifakı'ndan Volkan Yılmaz'a Sitem: O Emekler Hep Boşunaymış

İlçemizin esnaflarından olup, yerel seçimlere hazırlık sürecinde Cumhur İttifakı’na dolayısıyla MHP İstanbul Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz’a büyük destek ve güç veren koskoca Mimarsinan Mahallesi’ni organize eden, yeni seçmenleri ikna çalışmalarının başında yer alıp oy artışı için sahada yoğun çalışmalar yürüten Salih Karakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesine ait Volkan Yılmaz ile el ele, omuz omuza görüntüler paylaşan Karakan, “O emekler hep boşunaymış” sözleri ile sitemlerini dile getirdi.

Cumhur İttifakı'ndan Volkan Yılmaz'a Sitem: O Emekler Hep Boşunaymış
Editör: Yaz Dostum
19 Mart 2023 - 16:01 - Güncelleme: 19 Mart 2023 - 16:13
Hepimizi 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesine götürecek paylaşımlar geliyor Salih Karakan’dan…. Bilmeyenler için kimdir Salih Karakan?

İlçemizin esnaflarından olup, yerel seçimlere hazırlık sürecinde Cumhur İttifakı’na dolayısıyla MHP İstanbul Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz’a büyük destek ve güç veren koskoca Mimarsinan Mahallesi’ni organize eden, yeni seçmenleri ikna çalışmalarının başında yer alıp oy artışı için sahada yoğun çalışmalar yürüten emektar bir isim.

Salih Karakan’ın meclis üyeliği başvuru dosyasını o zamanki İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na çoğu siyasetçinin yapamadığını tek başına yaparak “300 Yeni Üye” getirerek teslim etmesi ise hafızalarımızda yerini koruyor. Keza Volkan Yılmaz’a etten bir duvar olup elini kaldırışı, omuz omuza yürüyüşü…

Geçtiğimiz günden bu yana sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Salih Karakan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesine ait Volkan Yılmaz ile el ele, omuz omuza görüntüleri paylaşarak, “O emekler hep boşunaymış” dedi.

Bugüne kadar hiçbir eleştiride bulunmayan Karakan, yaşadığı vefasızlıklara artık kayıtsız kalamayarak Yılmaz’a sitemlerde bulundu.


















 

YORUMLAR

  • 0 Yorum