Değirmenköy Spor Kulübü'nden Jet Teşekkür!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın Değirmenköy Mahallesi’nde bulunan futbol sahasının yeniden yapılacağını müjdelemesi üzerine Değirmenköy 1963 Spor Kulübü Yönetimi, Yılmaz başta olmak üzere emeği geçen kişilere yönelik teşekkür mesajı yayımladı.

Değirmenköy Spor Kulübü'nden Jet Teşekkür!
Editör: Yaz Dostum
20 Haziran 2020 - 00:11
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy Mahallesi’nde bulunan futbol sahasının yeniden yapılacağını müjdeledi. 22 ada 1 parseldeki 17.170 m2’lik alana yapılacak futbol sahasında amatör spor kulüplerinin maçlarını oynayabileceği ve antrenmanlarını yapabileceğini ifade etti. Bunun üzerine jet bir teşekkür mesajı paylaşan Değirmenköy 1963 Spor Kulübü Yönetimi, yatırıma alınan hizmet konusunda emeği geçen kişilere teşekkürlerini sundu.

"SAHAMIZI SPORA VE SPORCUYA YAKIŞIR HALE GETİRMEK ADINA GAYRET ORTAYA KOYAN YILMAZ'A, KASAPOĞLU'NA VE PARTAL'A TEŞEKKÜR EDERİZ"
 
Değirmenköy 1963 Spor Kulübü Yönetimi tarafından kaleme alınan mesajda, “Değirmenköy Mahallemizde sağlıksız ve kullanışsız bir şekilde faaliyet gösteren futbol sahasının, spora ve sporcuya yakışır bir hale getirmek adına yeni baştan yapılacağının müjdesini bizlere veren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Silivri Kaymakamımız Sayın Ali Partal’a teşekkürlerimizi bildirir, saygılarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum