Değirmenköy'ün Gölet Yolu Caddesi'ne İBB'den dev yağmur suyu hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSKİ Atık Su İnşaat Daire Başkanlığı tarafından Değirmenköy Mahallesi Gölet Yolu Caddesi’ne bölgedeki sıkıntıları sona erdirecek, uzun yıllar hizmet sunacak 1536 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı yapılıyor.

Değirmenköy'ün Gölet Yolu Caddesi'ne İBB'den dev yağmur suyu hattı
Editör: Yaz Dostum
06 Ağustos 2021 - 22:30 - Güncelleme: 06 Ağustos 2021 - 22:37
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSKİ Atık Su İnşaat Daire Başkanlığı, yağışlı havalarda meydana gelebilecek olumsuz durumların önüne geçmek için Değirmenköy Mahallesi Gölet Yolu Caddesi’ne 1536 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı kazandırıyor.


BAŞKAN ESEN, SAHAYA İNEREK ÇALIŞMANIN GİDİŞATINI İNCELEDİ

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İSKİ tarafından ilçede gerçekleştirilen işlemleri ekiplerle birlikte yerinde inceledi. Değirmenköy Mahallesi Gölet Yolu Caddesi’nde yağmur suyu sorununu ortadan kaldıracak olan çalışmalar için yetkililere teşekkürler eden Esen, her şeyin Silivri için olduğunun altını çizdi.


YAĞMURSUYU ALTYAPISI İNŞA EDİLDİKTEN SONRA SÜRATLE BOZUK YOLUN YAPIMINA BAŞLANACAK

Başkan Esen, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallede yağmur suyu anlamında oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğun önüne geçilmiş olacağını ve bozuk olan yolun sıcak asfaltla buluşturulacağını söyledi.

Haber: Batuhan GÜÇLÜ





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum