Değirmenköyspor Kulübü Terfi Etti

Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla oynanamayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlen 2019-2020 sezonunda İstanbul Amatör 2. Lig'de mücadele eden Silivri'nin en köklü spor kulüpleri arasında gösterilen Değirmenköyspor Kulübü, tertip komitesinin almış olduğu kararlar doğrultusunda bir üst lige çıkmaya hak kazandı.

Değirmenköyspor Kulübü Terfi Etti
Editör: Yaz Dostum
19 Haziran 2020 - 13:29
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 2019-2020 sezonu İstanbul Amatör 2. Lig maçları koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla bir süredir erteleniyordu. Geçen uzun zamanın ardından tertip komitesi ligi noktaladı ve kümede terfi edecek olan takımları belirledi.

Lig tablosunda 4. Sırada olan Silivri’nin en köklü spor kulüpleri arasında gösterilen Değirmenköyspor Kulübü’de 1. Amatör lige çıkmaya hak kazandı.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan kulüp yönetimi şunları kaydetti:

“Koronavirüs salgını sebebiyle tamamlanamayan 2019-2020 sezonu İstanbul 2. Amatör Lig'i ile ilgili tertip komitesinin kararının ardından kulübümüz ligi 4. sırada bitirmesi nedeniyle bir üst lige 1. Amatöre çıkmaya hak kazanmıştır. Gönlümüz bu tatsız süreçlerin yaşanmaması ve ligin sağlıklı bir şekilde sahada verilen mücadele ile hakkımızı almaktan yana olsa da alınan kararların Türk Futboluna hayırlar getirmesini diliyoruz. Ligin başlamasından bu yana desteklerini esirgemeyen büyük Değirmenköy ailesine şükranlarımızı sunarız.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum