Değirmenköyspor, saha projesine ekleme istedi

Silivri Belediyesi tarafından Değirmenköy Mahallesine yapılması planlanan Futbol Stadı ile alakalı Değirmenköyspor Kulübü projeye bir ekleme daha yapılmasını istedi. Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda yazılı bir açıklama yayımlayan kulüp, planlanma aşamasında olan stadın soyunma odaları haricinde ek olarak sosyal aktivitelerin de yapılabileceği kapalı bir alan oluşturulması yönünde talepte bulundu.

Değirmenköyspor, saha projesine ekleme istedi
Editör: Yaz Dostum
11 Ekim 2020 - 12:56
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın spor yatırımları kapsamında müjdesini verdiği; 1000 kişilik seyirci tribünü, soyunma odaları, FİFA kalitesinde çim yüzeyli sahayı baz alan Değirmenköy Futbol Stadıyla ilgili çalışmalar kısa bir süre sonra başlıyor. Proje ile alakalı Değirmenköyspor Kulübü, mahalle sakinlerinin istek ve talepleri doğrultusunda yazılı bir açıklama gerçekleştirerek, planlara bir ekleme daha yapılması yönünde talepte bulundu. Stadın soyunma odaları haricinde ek olarak sosyal aktivitelerin de yapılabileceği kapalı bir alan oluşturulmasını isteyen kulüp, bu eklemenin yapılması halinde kompleksin oynanacak olan maçlar dışında da canlı kalmasına fayda sağlayacağı ifade edildi.

Yapılan açıklamalarda şunlar kaydedildi:

“Köyümüze yapılması planlanan stad hakkında mahallemizin özellikle eksikliğini çektiği bir diğer konuda sosyal aktivitelerin yapılabileceği kapalı alan yetersizliğidir. Sahanın planlanma aşamasında soyunma odaları haricinde bir kaç mahal daha ekleyerek bu sorunu da çözüme kavuşacağı kanaatindeyiz. Gençlerimizin veya talepler doğrultusunda tüm halkımızın bu alanlarda bir takım kurslar ve eğitimler görmelerine büyük ölçüde olanak sağlayacaktır. Böylelikle yapılacak kompleksin 90 dakikanın dışında canlı kalmasına fayda sağlayacaktır. Saygılarımızla”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum