Deneme serasında ilk fideler ekildi

Tarım ve Orman Bakanlığının "Yerli ve Milli Sebze Tohumları Kullanımını Yaygınlaştırma ve Geliştirme Projesi" kapsamında Fenerköy İlkokulu’nda kurulan deneme serasında Silivri Kaymakamı Tolga Toğan öğrencilerle birlikte sebze fideleri ekti.

Deneme serasında ilk fideler ekildi
Editör: Yaz Dostum
29 Nisan 2022 - 07:14
Tarım ve Orman Bakanlığının "Yerli ve Milli Sebze Tohumları Kullanımını Yaygınlaştırma ve Geliştirme Projesi" kapsamında Fenerköy İlkokulu bahçesinde İlçe Tarım Müdürlüğü öncülüğünde deneme serası kuruldu. 



Yerli ve milli fidelerin deneme serasında ilk kez toprakla buluşturulduğu bu önemli günde; Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ın yanı sıra; İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Fenerköy İlkokulu Okul Müdürü Erdal Güllü, Fenerköy İlkokulu sınıf öğretmenleri, Fener Mahalle Muhtarı Muharrem Eren, Ziraat Mühendisleri ve öğrenciler vardı.



Öğrencilerin teknolojiden uzak, doğayla iç içe olmaları ve sağlıklı beslenmelerine dikkati çekmek amacıyla yürütülen uygulama kapsamında öğrenciler, Kaymakam Toğan ile birlikte hıyar, domates, biber ve patlıcan fidelerini toprakla buluşturdular.

Program hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum