Dertop "2021 Yılının En Yaş Almış Spor İstanbul Gönüllüsü" Seçildi

DSP Silivri İlçe Başkanı ve Parti Meclis Üyesi Hüseyin Dertop, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından yıl boyunca verdiği tüm gönüllü desteklerden dolayı “2021 Yılının En Yaş Almış Spor İstanbul Gönüllüsü” unvanına layık görüldü.

Dertop "2021 Yılının En Yaş Almış Spor İstanbul Gönüllüsü" Seçildi
Editör: Yaz Dostum
27 Aralık 2021 - 19:50 - Güncelleme: 27 Aralık 2021 - 19:54
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından yıl boyunca verdiği tüm gönüllü desteklerden dolayı “2021 Yılının En Yaş Almış Spor İstanbul Gönüllüsü” unvanına layık görülen  DSP Silivri İlçe Başkanı ve Parti Meclis Üyesi Hüseyin Dertop, plaketle onurlandırıldı.

“ADIM ADIM YARDIMSEVERLİK KOŞULARI VE MARATONLAR KOŞUYORUM”

Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Dertop, şunları kaydeti:

“Geçtiğimiz aylarda, Silivri Kaymakamlığı tarafından Türk Kızılay’ına Silivri genelinde yaptığım “En Fazla Kan Bağışı” nedeniyle 1.cilik Teşekkür Belgesi verilmişti şimdi de Spor İstanbul A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından “2021 Yılının En Yaş Almış Spor İstanbul Gönüllüsü”  ünvanı için plaket takdim edildi. Ve öyle bir nezaket göstermişler ki en yaş almış gönüllü ünvanını bana vermişler. Adım Adım Yardımseverlik Koşuları ve Maratonlar koşuyorum.

“NE MUTLU BANA, NE MUTLU ÇABALARIMLA DOKUNABİLDİKLERİME…”

Ne mutlu bana, ne mutlu benim yaptığımı görenlere, ne mutlu benim çabalarımla dokunabildiklerime, ne mutlu kişi ülkemin yaşayan güzel insanlarına, ben güzel insanları temsil ettiğime inanıyorum. Kendimle ve destekçilerimle de büyük gurur duyuyorum.”
Haber: Batuhan GÜÇLÜ






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum