Dertop, DSP Edirne İl Başkanı Yusuf Erdem Nalbantoğlu'nun cenaze törenine katıldı

Demokratik Sol Parti (DSP) Edirne İl Başkanı Yusuf Erdem Nalbantoğlu (59), kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Nalbantoğlu’nun cenazesi Keşan’daki Yeni Cami’de, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa defnedildi. Cenaze merasimine katılan isimler arasında DSP Parti Meclisi Üyesi ve Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dertop da vardı.

Dertop, DSP Edirne İl Başkanı Yusuf Erdem Nalbantoğlu'nun cenaze törenine katıldı
Editör: Yaz Dostum
24 Eylül 2022 - 22:25
DSP Edirne İl Başkanı Yusuf Erdem Nalbantoğlu, uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanseri nedeniyle, tedavi gördüğü Keşan ilçesindeki özel bir hastanede yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası Nalbantoğlu’nun cenazesi, Keşan’daki Yeni Cami’de, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Cenazeye katılım gösteren isimler arasında, DSP Parti Meclisi Üyesi ve Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dertop da vardı.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Dertop, son yolculuğuna uğurlanan partidaşına Allah'tan rahmet dilerken kederli ailesine de baş sağlığı temennilerini iletti.
Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum