Dertop, İstanbul Maratonu'nda Yarışacak!

DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, ilk kez maratona çıkacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen N Kolay İstanbul Maratonu’nda boy gösterecek olan Dertop, bu kez gelirleri vakıflara ve derneklere bağışlanacak olan “Yardımseverlik Koşusu” için ter dökecek. Profesyonel atletlerinde yer alacağı koşuda Dertop, iki kıta arasında koşarak performans sergileyecek.

Dertop, İstanbul Maratonu'nda Yarışacak!
Editör: Yaz Dostum
11 Ekim 2020 - 19:43
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen N Kolay İstanbul Maratonu bu yılda devam ediyor. Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olma özelliğine sahip olan koşuda DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop da yer alacak.

YARIŞMA 3 AYRI KATEGORİ’DE DÜZENLENECEK

İstanbulluların heyecanla beklediği Halk Koşusu ile adeta bayram havasında geçen N Kolay İstanbul Maratonu, kentimizin uluslararası düzeyde tanıtımı açısından büyük değer taşıyor. Binlerce yerli ve yabancı profesyonel koşucuyu misafir edecek olan bu organizasyonda yarışmacılar 42K, 15K ve 8K Halk Koşusu olmak üzere 3 ayrı kategoride performans sergileyecekler.

KOŞUDA ELDE EDİLEN GELİRLER VAKIF VE DERNEKLERE BAĞIŞLANACAK

Covid-19 önlemleri alınarak sınırlı sayıda yerli ve yabancı atlet ile 42. kez düzenlenecek olan N Kolay İstanbul Maratonu’nda elde edilecek gelirler vakıflara ve derneklere bağışlanacak. 8 Kasım 2020 tarihinde “Yardımseverlik Koşusu” adı altında düzenlenecek olan koşu için hazırlıklara başlandı.

DERTOP: “İLK MARATON DENEMEM OLACAK! BAŞARACAĞIMA İNANIYORUM”

Silivri’yi temsilen maratonda yer alacak olan DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, konu ile ilgili bilgilendirmelerde bulanarak, kendisine destek istedi.

Dertop, şunları kaydetti:

“İstanbul Maratonu, İki Kıta Arasında koşulan MARATON, 42 km. mesafe ile koşulacak, İlk Maraton denemem olacak, 8 Kasım 2020, İnşallah başarırım. Yine, Yardımseverlik Koşusu olacak, aşağıda bazılarını sunduğum Vakıf ve Dernekler yararına koşulacak. Başaracağıma inanıyorum, 42 km, yi koşacağım ve bitireceğim. Bunun karşılığında da siz takipçilerimden, kampanyalar açılınca göndereceğim linkten bağışlarınızla desteklerseniz, bir Vakfımıza veya Derneğimizin yaptığı güzel işlere destek olmuş olacağız. Tekrar teşekkür eder, desteklerinizi beklerim.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum