Dertop, MarmaRun koşusunda 1'inci oldu

Marmara Üniversitesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen MarmaRUN koşusuna katılan DSP Silivri İlçe Başkanı ve Parti Meclis Üyesi Hüseyin Dertop, kendi yaş kategorisinde 1'inci oldu. 

Dertop, MarmaRun koşusunda 1'inci oldu
Editör: Yaz Dostum
28 Ekim 2021 - 22:24 - Güncelleme: 28 Ekim 2021 - 22:31
Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi ve Beykoz Belediyesi tarafından organize edilen 3. MarmaRUN Koşusu yapıldı. Türkiye Atletizm Federasyonu ve IAAF yarışma kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen yarış, Marmara Üniversitesi'nin Anadolu Hisarı'ndaki kampüsünde yoğun yağış altında başladı.

Yaklaşık 9,5 kilometrelik parkur için Anadolu Hisarı, Kanlıca ve Çubuklu güzergahında yer alan sahil yolu trafiğe kapatıldı. Yarışmacılar Çubuklu İskelesi'nden dönerek Marmara Üniversitesi'nde koşularını tamamladı.

Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmada DSP Silivri İlçe Başkanı ve Parti Meclis Üyesi Hüseyin Dertop da yer aldı. Marmaralı Erkek 60-64 yaş kategorisinde yarışan Dertop, tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik kazandı.

Kupa ve para ödülünün sahibi olan Dertop, kendisine destekte bulunan kişilere teşekkür temennilerini iletti.

Yaz Dostum Haber Sitesi olarak bizlerde değerli başkanımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hüseyin DERTOP-DSP Silivri İlçe Başkanı
    2 yıl önce
    Teşekkürler Batuhan ve Hazal, çok yakın zamanda Silivri ve Çatalca İlçelerinde de çok güzel Atletler yetişmesine öncülük edeceğim. Silivri ve Çatalca iki komşu ilçe arasında, Silivri-Çatalca Koşuyor Etabı nın ilk adımlarını atıyorum. Yaşım ne olursa olsun, mutlaka koşacağım. Çünkü spor hele hele atletizm bütün rahatsızlıkları giderici ve sağlıklı bir vücut sağlıklı bir beyin için gerekli. Birde ben Adım Adım Yardımseverlik Koşuları yapıyorum. Çeşitli Vakıf ve Derneklere yardımlar topluyorum. Ve karar verdim, öldüğümde Cenazem Tabuta konmayacak, dünyada mezarım olmayacak, Cenaze törenim olmayacağımı için iki yüzlü insanlar gelip birbirini çekiştirmeyecek tabut başında, kimse çürümüş ve toprak altında kalan kemiklere dua okumayacak, bulunduğu yerde okursa ona da razı olacağım, duayı da Türkçe okurlarsa makbule geçer, Cenazemi Tıp Fakültesinde öğrencilere emanet edeceğim, Vasiyetim bu olacak. Onun için çok mutluyum. Atletizm ve Yardımseverlik Koşularına devam. Destekçilerime bir kez daha teşekkür ediyorum.