Dertop'tan Yılmaz'a Öneri! "İstanbul'u Koşuyorum Silivri'de Yapılsın!"

N Kolay İstanbul Maratonu’nda yarışacak olan DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, koşu öncesi Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Kendisinin daha önce katılmış olduğu Spor İstanbul tarafından düzenlenen atletizme dayalı organizasyonlar hakkında deneyimlerini Yılmaz ile paylaşan Dertop, Silivri’nin tanınması doğrultusunda bu tür organizasyonların oldukça önem arz ettiğini belirterek ilçemizde de düzenlenmesi konusunda öneride bulundu.

Dertop'tan Yılmaz'a Öneri! "İstanbul'u Koşuyorum Silivri'de Yapılsın!"
Editör: Yaz Dostum
21 Ekim 2020 - 19:41 - Güncelleme: 21 Ekim 2020 - 19:47
DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen N Kolay İstanbul Maratonu’nda boy gösterecek. 8 Kasım 2020 tarihinde “Yardımseverlik Koşusu” adı altında düzenlenecek olan koşu için antrenman çalışmalarına start veren Dertop, yarışma öncesinde Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı makamındaki odasında ziyaret etti.

İstanbul’un uluslararası düzeyde tanıtımı açısından büyük değer taşıyan Spor İstanbul tarafından gerçekleştirilen organizasyonlar hakkında bilgiler veren Dertop, deneyimlerinden yola çıkarak Silivri’nin tanınması açısından bu tür organizasyonlara ihtiyaç olduğunu ifade etti. Özellikle "İstanbul’u Koşuyorum" organizasyonunun Silivri Etabının da düzenlenmesi konusunda öneride bulunan Dertop, Yılmaz’ın duruma olumlu yaklaştığını ifade ederek böyle bir adımın atılması noktasında durumun takipçisi olacağını söyledi.

Öte yandan ilçeye yapılan yatırımlar ile alakalı istişarelerin yapıldığı ziyaretin detaylarını Dertop, sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Dertop, şunları kaydetti:

"Silivri Belediye Başkanı sevgili kardeşim, Volkan Yılmaz’a nezaket ziyareti gerçekleştirdim. Baş başa geçen bir ziyarette neler mi konuştuk? Silivri Kültür Merkezi, Silivri Kütüphanesi ve Silivri Yatırımlarını konuştuk. Özellikle benim maratoncu kimliğim ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. kanalı ile yapılan İstanbulu Koşuyorum, etaplarının, Bakırköy Etabı, Caddebostan Etabı, Üsküdar Etabı, Bebek Etabı gibi etapların olduğunu, bunun yanında Silivri tanıtımına ve sporuna katkı sağlayacak olan, Silivri Etabı’nın hayata geçmesi için Büyükşehir Belediyesi Meclisinde Sevgili Volkan Yılmaz Başkanımızın takip etmesini ve Silivri’den de Atletizm dalında sporcuların yetişmesine katkımız olmasını rica ettim. Bütün konuşmalarımızı dikkatle ve özenle not alması dikkatimi çekti. Bizler fikirlerimizi siyasi görüş ayrıştırmadan beyan edeceğiz, icra makamında olan kardeşlerimiz yerine getirecek, bizlerde Silivrili Hemşehrilerimiz adın takipçisi olacağız. Verimli ve güzel bir görüşme yaptık. Silivri Belediye Başkanımız Sevgili Kardeşim Volkan Yılmaz a nazik kabulleri ve sohbetleri için teşekkür ediyorum.”

Haber : Batuhan Güçlü
 
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hüseyin DERTOP
    3 yıl önce
    Teşekkür ederim Batuhan, Rahmetli İsmail Kardeşimin adını yaşatman ve böyle güzel olayları, toplum için yararlı haberleri yapman dolayısı ile seni ve ekibindeki arkadaşları kutluyorum. Başarılarınız olacak biliyorum da, daim olsun, güzelliklerle dolsun.