Derya Erdim ve Ekibi, Pandemi Sohbetlerini Sürdürüyor

CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman tarafından tüm ilçelerde başlatılan Pandemi Sohbetleri kapsamında CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, yönetim kurulu üyeleriyle Kasım ayı içerisinde birçok mahalleyi ziyaret etti.

Derya Erdim ve Ekibi, Pandemi Sohbetlerini Sürdürüyor
Editör: Yaz Dostum
15 Kasım 2021 - 21:40
CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, pandemi sürecinin yaşattığı sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunları hakkında vatandaşların nabzını tutmak adına 39 ilçede eşzamanlı olarak "Pandemi Sohbetleri" çalışması başlattı.

Yürütülen çalışma kapsamında CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kasım ayı içerisinde Gazitepe, Cumhuriyet,  Yolçatı, Kavaklı, Çeltik ve Gümüşyaka Mahallelerini ziyaret etti.

İlçe merkezine uzak olan mahallelerdeki kadınları ev ve iş yerlerinde ziyaret eden CHP'li kadınlar, salgının sosyal, psikolojik ve ekonomik boyutlarını istişare etti. Öte yandan kendilerine yöneltilen görüş ve sorunları da dinleyen CHP'li kadınlar beklentilerin giderilmesi noktasında her zaman yanlarında olacaklarını ifade ettiler.  




YORUMLAR

  • 0 Yorum