Dikici, Çolakoğlu ve Şahin'den Cumhuriyet Balosu'na Destek

İlçemizin tanınmış iş insanlarından Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri firması sahibi Orhan Dikici, Silivrispor 2. Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin; Silivri Kadın Girişimciler Derneği’nin düzenlediği ve tüm geliri gençlerin eğitimi için harcanacak olan Cumhuriyet Balosu’na destek verdi.

Dikici, Çolakoğlu ve Şahin'den Cumhuriyet Balosu'na Destek
Editör: Yaz Dostum
28 Ekim 2021 - 14:47 - Güncelleme: 28 Ekim 2021 - 14:54
Silivri Kadın Girişimciler Derneği tarafından dün akşam Garden Et Lokantası’nda tertip edilen Cumhuriyet Balosu, Silivri’nin iş ve siyaset dünyasını buluşturdu. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın da katılığım sağladığı etkinliğin geliri, geleceğimizin mimarı gençlerin eğitimine ayrıldı.

Dernek Başkanı Gülgün Narinç ve ekibinin ev sahipliğinde yapılan anlamlı Cumhuriyet Balosu etkinliğinde Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri firması sahibi Orhan Dikici, Silivrispor 2. Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin de hazır bulundu.

Gecede Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl coşkusunu yaşayan Dikici, Çolakoğlu ve Şahin, yarınlarımızın teminatı gençlerimizin eğitim kalitesinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi için desteklerini de esirgemedi. 


Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum