Düğmeye Basıldı! Köylere Hizmet Verecek 112 Acil İstasyonu Yolda!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Merkeze uzak köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın muzdarip olduğu 112 Acil Ambulans hizmetiyle ilgili bugün önemli bir adım attık. Diğer köylere de hizmet verecek bir şekilde Büyükkılıçlı’da belediyemize ait 1753 nolu parselin ana yol kenarına, “112 Acil Servis İstasyonu” kurmak için çalışmalara başlıyoruz” dedi.

Düğmeye Basıldı! Köylere Hizmet Verecek 112 Acil İstasyonu Yolda!
Editör: Yaz Dostum
06 Haziran 2020 - 21:50 - Güncelleme: 06 Haziran 2020 - 21:52
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 112 Acil Ambulans hizmetiyle ilgili önemli bir karar aldıklarının müjdesini paylaştı.

BÜYÜKKILIÇLI’DA KURULACAK, DİĞER KÖYLERE DE HİZMET SUNACAK

Yılmaz, şunları kaydetti:


“Değerli hemşehrilerim, sizlere her alanda en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Sağlık yatırımlarıyla ilgili mesailerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Özellikle merkeze uzak köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın muzdarip olduğu 112 Acil Ambulans hizmetiyle ilgili bugün önemli bir adım attık. Diğer köylere de hizmet verecek bir şekilde Büyükkılıçlı’da belediyemize ait 1753 nolu parselin ana yol kenarına, “112 Acil Servis İstasyonu” kurmak için çalışmalara başlıyoruz. Silivri Belediyesi olarak yer tahsisini yaptığımız gibi inşasını da kendimiz yaparak hizmetinize sunacağız. Bu amaçla İstanbul Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan ile birlikte proje alanında incelemeler yaparak değerlendirmelerde bulunduk. Hayırlı uğurlu olsun.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum