Duru: Silivrispor Var Olma Savaşı Verirken Üç Maymun Oynanmaya Devam Ediyor!

Silivrispor Kulübü’nün borçluluğu ve finansal sıkıntıları çözülemeyen bir düğüm haline geldi. Son mali durumla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akgün Duru, “Kulübümüzün elinde hiçbir geliri yok, federasyon ayağından da gelen hiçbir geliri yok! Daha önceki yıllarda otogar ve otopark gelirleri vardı, federasyon gelirleri vardı, iddia gelirleri vardı şimdi bunların hiçbiri yok!” dedi ve ekledi: “Geçen yıl 2.600.000 TL bağış yaptık bu yıl üç ayda yaptığımız bağış 1.500.000 TL bu nereye kadar devam edecek ? Yazık değil mi hep bizler mi cebimizden vererek bu kulübü ayakta tutacağız? Eğer bu kulübe aylık destekler verilmeyecekse ve biz bu desteğin adını, rakamını bilmeyeceksek bütçemizi nasıl hesaplayacağız? Her ay cebimizden ne kadar ilave yapacağımızı bilmek istiyoruz artık.”

Duru: Silivrispor Var Olma Savaşı Verirken Üç Maymun Oynanmaya Devam Ediyor!
Editör: Yaz Dostum
13 Ekim 2022 - 22:00
Silivrispor Kulübü, finansal krizden çıkamıyor. Kulübün mali yapısının günden güne daha da içinden çıkılamaz bir hal aldığını söyleyen Başkan Akgün Duru, Silivrispor’un var olma savaşı verdiğini dile getirerek bölgemizin her ferdinden destek beklediklerini aktardı.
Kulübün menfaati için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Başkan Duru, Silivrispor’un sahipsiz bırakılmasına isyan ederek, “Bu yönetimden rahatsızsanız ve bunun için kulübe destek vermiyorsanız biz bu kulübün önünü açalım ve görevi devir edelim” ifadelerini kaydetti.

“SIKINTILARIMIZI DUYAN YOK”

Duru, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Çok kıymetli Silivrispor sevdalıları; yaklaşık 15 aydır bizler büyük bir gurur ve onurla ve aynı zamanda özveriyle kulübümüzün yönetim kurulu görevini yürütüyoruz. Zaman zaman kişisel açıklamalarımızda ve basın aracılığıyla çekmiş olduğumuz sıkıntıları sizlerle paylaştık ama ve lakin gördük ki biz sadece konuşuyoruz! Karşımızda duyan yok! Herkes çok iyi bilsin ki; Silivri Spor kulübü bizim menfaat ya da konfor alanlarımız değil, aksine çok büyük fedakarlıklarda bulunduğumuz, sorumluluğumuzu kendimizi çok ama çok zorlayarak yerine getirmeye çalıştığımız Silivri’nin en büyük sivil toplum örgütü ve en büyük markasıdır. Görüyor be anlıyoruz ki bizler sorunlarımızı ve yaşadığımız zorlukları paylaştıkça üç maymun oynanmaya devam ediyor! Bizi duymuyorlar!

“DİLENCİ KONUMUNA DÜŞÜRÜLDÜK, BU BİZLERE REVA DEĞİL”

Allah aşkına söyleyin bir sivil toplum örgütünde hem cebinizde ne varsa vereceksiniz, hem eleştiri alacaksınız, hem dilenci konumuna düşürüleceksiniz bu bizlere reva değil. Bizler kendimiz için hiçbir şey istemiyoruz, bu ilçenin kulübünü daha iyi yerlere getirebilmek için, belki profesyonel lige tekrar çıkartabilmek için paylaşımlarda bulunuyoruz… Şimdi soruyorum; Silivri’nin çok kıymetli yöneticileri neden bizlerin sesini duymuyorsunuz? Görevi bırakmamızı mı istiyorsunuz? Eğer bizim görevi bırakmamız sizin kulübe daha fazla sahip çıkmanıza ve katkı sunmanıza sebep olacaksa hiç düşünmeden bunu yaparız.

“KULÜBÜN GELİRİ YOK”

Kulübümüzün elinde hiçbir geliri yok, federasyon ayağından da gelen hiçbir geliri yok! Daha önceki yıllarda otogar ve otopark gelirleri vardı, federasyon gelirleri vardı, iddia gelirleri vardı şimdi bunların hiçbiri yok! LÜTFEN biz sizden dilenmiyoruz! Kendimiz için hiçbir şey istemiyoruz kulüp için istiyoruz.

“YÖNETİMDEN RAHATSIZSANIZ ÇEKİLİRİZ”

Bu yönetimden rahatsızsanız ve bunun için kulübe destek vermiyorsanız biz bu kulübün önünü açalım ve görevi devir edelim. Çünkü bu böyle devam edemez geçen yıl 2.600.000 TL bağış yaptık bu yıl üç ayda yaptığımız bağış 1.500.000 TL bu nereye kadar devam edecek ??Yazık değil mi hep bizler mi cebimizden vererek bu kulübü ayakta tutacağız ??Bizler tüm çıplaklığıyla yaşadıklarımızı sizlerle paylaştık!

“BELİRSİZLİKLE DAHA FAZLA GÖTÜREMEYİZ”

Eğer bu kulübe aylık destekler verilmeyecekse ve biz bu desteğin adını, rakamını bilmeyeceksek bütçemizi nasıl hesaplayacağız? Her ay cebimizden ne kadar ilave yapacağımızı bilmek istiyoruz artık. Daha fazla götüremeyiz !!Kamuoyuna ve Silivrispor sevdalılarına saygıyla duyuruyoruz.”



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum