Düştüğü kanalda sıkışan kedi uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı

Silivri'de bir işletmenin iki duvarı arasındaki 3 metrelik kanala düşen yavru kedi uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı. İşletme sahibi Ömer Tabala tarafından HAYKURDER'e haber verilmesi üzerine işletmeye gelen HAYKURDER ekipleri çatı arasında olduğu değerlendirilen kediye ulaşamayınca İtfaiye'den yardım istedi. İtfaiye ekipleri de kediye ulaşamayınca devreye yılan kamera girdi.

Düştüğü kanalda sıkışan kedi uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı
Editör: Yaz Dostum
10 Kasım 2020 - 18:04 - Güncelleme: 10 Kasım 2020 - 18:11
ÖNCE YERİ TESPİT EDİLDİ!

Çatı ve çevresinde yankılanan ses nedeni ile kedinin yeri tespit edilemeyince dernek yöneticileri kedinin yerinin tespiti için yılan kamera olarak tabir edilen ve su kaçağı tespitinde kullanılan dar alanda manevra kabiliyetine sahip 20 metrelik kamera getirtti. Uzun süren aramalar sonucunda kedinin çatı arasındaki bir boşluktan 3 metre derinlikte iki duvar arasından oluşan dar bir kanala düşerek sıkıştığı görüldü. 

Kedinin yeri tespit edildikten sonra işletmenin duvarı zeminden kesilerek kediye ulaşıldı. Uzun süre aç ve susuz kaldığı anlaşılan yavru kedi klinik muayenesinin ardından doyuruldu. HAYKURDER'den yapılan açıklamada kedinin sağlık durumunun iyi olduğu ve sahiplendirileceği bildirildi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum