Ediz Özkanlı, ziyaretçi akınına uğruyor

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği'nin 2. Olağan Kongresi'nde tek liste ile yönetim kurulu başkanı olarak seçilen Ediz Özkanlı, ziyaretçi akınına uğruyor. Dernek üyeleri tarafından yoğun ilgi gören Özkanlı, son olarak Silivri ve Büyükkılıçlı Jandarma Karakol Komutanları ile bir araya geldi.

Ediz Özkanlı, ziyaretçi akınına uğruyor
Editör: Yaz Dostum
19 Ağustos 2021 - 22:42
Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği'nin 2. Olağan Kongresi'nde Ediz Özkanlı, tek liste ile yönetim kurulu başkanlığı görevine seçildi. Açık usulle yapılan seçimde Özkanlı, tüm katılımcıların oyunu alarak derneğin yeni başkanı oldu.

Gerçekleşen seçimin ardından kendisine gelen hayırlı olsun ziyaretlerini dernek binasında kabul eden Ediz Özkanlı, son günlerde birçok ismi konuk etti. Dernek üyeleri tarafından yoğun ilgi gören Özkanlı, son olarak Silivri ve Büyükkılıçlı Jandarma Karakol Komutanlarını misafir olarak ağırladı.

Özkanlı'nın ağırladığı isimler şunlar;

Silivri İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ahmet Duran Bulut, Büyükkılıçlı Jandarma Komutanı İsmail Çamlıbel, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, Bozmarin sahibi Mustafa Bozoğlu, Fort Çetaş Silivri Bayisi Satış ve Servis Müdürleri İlker Kaygısız ve Hayrettin Ertaş, Derneğin eski başkanı Ertuğrul Avcı, Dernek Üyelerinden; Serdar Karakuş, Salim Yavaş, Serkan Bahadır Sobacıoğlu, Tacettin Özdemir, Ahmet Dalkıran, Samet Kepçeli, Seyfi Uçar ve Ömer Yeşildağ.

Özkanlı, tüm misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür temennilerini iletti.











 

YORUMLAR

  • 0 Yorum