EĞİTİM MELEKLERİ'NİN İLK PROJESİNE SİLİVRİLİ ÇOCUKLARDAN TAM NOT

CHP Silivri İlçe Eğitim Komisyonu Sorumlusu Ebru Akgün Pekel ve beraberindeki Eğitim Melekleri öncülüğünde geleceği inşa edecek olan çocukların sosyalleşmeleri ve birlikte keyifli vakit geçirmelerine yönelik bugün sahilde düzenlenen Neşeli Çocuk Festivali; birbirinden renkli görüntülere, mutlu anlara ev sahipliği yaptı.

EĞİTİM MELEKLERİ'NİN İLK PROJESİNE SİLİVRİLİ ÇOCUKLARDAN TAM NOT
Editör: Yaz Dostum
22 Ağustos 2021 - 21:36 - Güncelleme: 22 Ağustos 2021 - 22:38
CHP Silivri İlçe Eğitim Komisyonu tarafından bugün sahilde Neşeli Çocuk Festivali düzenlendi. İngilizce oyunlardan jimnastiğe, sanat etkinliğinden yüz boyamaya ve daha pek çok eğlenceli aktivitelere imza atılan etkinliğe, aileler çocukları ile birlikte yoğun ilgi gösterdi.



MİNİKLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDULAR

Festivale ilerleyen saatlerde CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Ersin Taşkın, Elif Yılmazer ve Cabbar Doğan, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Erdim, CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Gürsu, CHP Silivri Halkçı Liseliler İlçe Başkanı Efe Yıldızaydın ile beraberindeki parti mensupları katılım sağladı.





GELENEKSEL SOKAK OYUNLARI EĞLENCEYİ KATLADI

Çocuklarla hep bir ağızdan marşlar söyleyen siyasiler; ilçemizin minik sakinlerinin heyecanına ortak olurken mutluluklarına mutluluk katmak için zaman zaman oyunlarına da dahil oldular… Neşeli Çocuk Festivali’nde halat çekme, ip atlama, çuval yarışı gibi geleneksel çocuk sokak oyunları ortamda eğlence düzeyini en üst sınıra çıkardı.

13.00 – 16.00 arasında sahilde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar doyasıya vakit geçirdi. 


Haber/Fotoğraflar : Hazal BAŞARAN





























 

YORUMLAR

  • 0 Yorum