Emekçi kadınların gönüllerini kazandılar

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde başladıkları kutlama ziyaretleri kapsamında çalışan tüm kadınların yanlarında olmaya çalıştılar. Kurum, kuruluş ve bazı iş yerlerini ziyarette bulunan CHP'li heyet, kadınları özel hissettirmek adına kendilerine karanfil hediye ettiler.

Emekçi kadınların gönüllerini kazandılar
Editör: Yaz Dostum
08 Mart 2022 - 19:42 - Güncelleme: 08 Mart 2022 - 21:16
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin eşliğinde sabahın erken saatlerinde ilçedeki çalışan tüm kadınların yanlarında olduklarını hissettirmek adına kutlama ziyaretleri gerçekleştirdiler.

İlk olarak duraklarda iş yerlerine gitmek adına servis bekleyen kadınlara poğaça ikram eden CHP'li heyet ardından mesailerine gelen Silivri Belediyesi ve Silivri Adalet Sarayı’nın kadın personellerini çiçeklerle kurumların kapılarında karşıladılar.



Akabinde Saadet Gıda Fabrikasını ziyaret eden CHP'li heyet, fabrikada çalışan kadınların da özel günlerini kutladıktan sonra Silivri Sahili'ndeki Sanat Parkı’na geçtiler. Emekçi kadınların destekleriyle gerçekleştirilen, “El Emeğim ile Eğitime Katkı” etkinliğine katılım sağlayan heyet, yine oradaki kadınlara karanfil dağıtarak gönüllerini kazandılar.



Konuyla ilgili Başkan Esen, yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti:

"Yaşamın her alanında çalışan, üreten, emekleri ve fedakârlıkları ile hayatımıza mutluluk ve değer katan, toplumumuzun mimarları tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz."

Haber : Batuhan GÜÇLÜ














 

YORUMLAR

  • 0 Yorum