Emniyetin zamansız bomba araması Soylu'yu üzdü: Hakkınızı helal edin!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün Silivri'deki STK temsilcileri, vakıf ve dernek Başkanları, iş insanları, kanaat önderleri ve muhtarlar ile Palmiye Düğün Salonunda buluşma toplantısı gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada, mekana teşrif etmeden önce salonu dolduran misafirlerin dışarı çıkarılması akabinde bomba araması yapılması nedeniyle mahcubiyet duyduğunu dile getiren Soylu, “Bu işler bize uygun işler değil, hiç de doğru değil. Ya zamanında yaparsın ya zamanında yapmayı beceremiyorsan bir daha yapmazsın. Şiddetle kınıyorum” sözleri ile herkesin önünde emniyet mensuplarına fırça attı.

Emniyetin zamansız bomba araması Soylu'yu üzdü: Hakkınızı helal edin!
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2022 - 20:05
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün Silivri’de YüzYüze100Gün Projesi kapsamında STK temsilcileri, Vakıf ve Dernek Başkanları, İş İnsanları, Kanaat Önderleri ve Muhtarlar ile Palmiye Düğün Salonunda buluşma toplantısı yaptı. Soylu, selamlama konuşmasında emniyetin zamansız bomba aramasına değinerek davetlilerden özür diledi.

“HAYATIMDA HİÇ BU KADAR MAHÇUP OLMAMIŞTIM”

Soylu, konu hakkında şunları söyledi:


Öncelikle sizden açık bir özür diliyorum. Hayatımda hiç bu kadar mahcup olmamıştım. Bugün bu salona girdikten sonra söylenen birkaç cümlenin ardından mahcubiyet duydum. Ben halkın içerisinde bir siyasetçiyim. Hiçbir zaman milletin kendisinden veya milletin içinden korkmam. Ne olursa olsun kendimi sanki bir insan havuzuna bırakır gibi hep milletin içine bıraktım.

“ZAMANINDA YAPILMALIYDI”

Tedbir olabilir, bunların hepsi doğaldır ama bunların hepsinin zamanında olması gerekir. Misafirlerimiz geldikten sonra arama yapılmasını, misafirlerin çıkarılmasını şiddetle kınıyorum. Bu işler bize uygun işler değil, hiç de doğru değil. Ya zamanında yaparsın ya zamanında yapmayı beceremiyorsan bir daha yapmazsın.

“ÖZRÜMÜ KABUL EDİN”

Onun için lütfen özrümü kabul edin. Kabul etmezseniz bu benim içimde ağrı olarak durur. Kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin.

Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum