Ercan Çalışkan: Meclis Listesinde Olduğum Haberleri Doğru Değil

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren paylaşımlara istinaden bir açıklama yayınlayarak, “Siyaset üstü kalma düşüncemden dolayı Meclis Adayı olmayı düşünmediğimi kamuoyuna saygılarımla arz ediyorum” dedi.

Ercan Çalışkan: Meclis Listesinde Olduğum Haberleri Doğru Değil
Editör: Yaz Dostum
19 Şubat 2024 - 22:13
Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, siyaseten geleceği ile yönelik tüm spekülasyonlara noktayı koydu ve bu dönem için siyasette gelecek hedefleri açısından önemli ayrıntılar verdi.

Başkan Çalışkan, şu görüşleri paylaştı:

“Silivri kamuoyuna ve basın mensuplarına... Bazı sosyal medya hesaplarında ismimin Meclis Listelerinde olduğu haberlerini görmekteyim. Böylesine onurlu bir görev için ismimin geçiyor olması beni onure etmiştir. Ancak Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı ( Sanayi Sitesi Başkanı ve Silivri Bulgaristan Göçmenleri Dernek Başkanı ) olarak bulunduğum makamlara saygım, siyaset üstü kalma düşüncemden dolayı Meclis Adayı olmayı düşünmediğimi kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, tüm Siyasi Parti Belediye Başkan Adaylarına ve Meclis Adaylarımıza başarılar diliyorum.”

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum