Erdim, Mimarsinan'lı kadınların sesi oldu: Dertler hep ortak; geçinemiyoruz!

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, Mimarsinan Mahallesinde gerçekleştirdiği hane ziyaretleri kapsamında kadınlarla bir araya gelerek sorun ve beklentilerini dinledi. Hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısının en önemli gündem başlığı olarak ön plana çıktığı görüşmelerde Erdim, kadınlara iktidara geldiklerinde partisinin hayata geçirme sözü verdiği icraatlardan biri olan Aile Destekleri Sigortası'nı anlattı.

Erdim, Mimarsinan'lı kadınların sesi oldu: Dertler hep ortak; geçinemiyoruz!
Editör: Yaz Dostum
19 Mart 2022 - 17:21 - Güncelleme: 19 Mart 2022 - 17:25
CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği hane ziyaretleri kapsamında Mimarsinan Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi.

Yapılan sohbetlerde kendisine yöneltilen sorun ve beklentileri dinleyen Erdim, evinde hasta olan kişilere de şifa dileğinde bulundu.

Öte yandan yeni dünyaya gelen minik Ertuğrul bebeği de görmeye giden Erdim, ebeveynlerine hayırlı olsun temennilerinde bulunarak tebrik etti.

Gerçekleşen ziyaretler sonunda Erdim, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarında şunları kaydetti:

“Mimarsinan mahallemizde hane ziyaretlerimizde annelerimizle dertleştik, hastalarımıza şifalar diledik, minik Ertuğrul’a hoşgeldin bebek dedik.

Bebek bezi, mama fiyatları, kahvaltılıklar, yumurta, sıvı yağ, un, şeker fiyatları… Gençler işsiz, çocuklar test kitabı alamıyor!

Dertler, sıkıntılar hep ortak; GEÇİNEMİYORUZ !

Annelere; iktidarımızda Aile Destek Sigortası ile hiç bir çocuğun yatağa aç girmeyeceğini anlattık.”


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum