Erkan Umuç'tan yeni yıl mesajı

Doğu Otomotiv İşletme Ortağı Erkan Umuç, yayınladığı yeni yıl mesajında 2021 yılının tüm Silivrililere sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Erkan Umuç'tan yeni yıl mesajı
Editör: Yaz Dostum
31 Aralık 2020 - 21:04

Silivri’mizin tanınmış iş insanlarından Doğu Otomotiv İşletme Ortağı Erkan Umuç, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Yeni yılın hem ülkemiz, hem ilçemiz, hem de tüm dünya insanları için barışın, sevginin ve hoşgörünün hâkim olduğu bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

“YENİ YILIN ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE, TÜM İNSANLIĞA; HUZUR, SAĞLIK, MUTLULUK VE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Doğu Otomotiv İşletme Ortağı Erkan Umuç, yaptığı yazılı açıklamada, acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle bir yılın geride kaldığını belirterek, “Yeni ümitler ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki öncelikle dileğimiz ülkemiz, ilçemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır. Yeni yılda ve daha nice yıllarda halkımızın gücüne inanarak, ümidimizi canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan, kardeşlik hukukuna sadık kalarak tüm Türkiye’ye ve Silivrililere huzur ve güven ortamında sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar temenni ediyorum” ifadelerini kaydetti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum