Ersaraç, İBB'de Görevlendirildi

İYİ Parti Silivri Kurucu İlçe Başkanı Av. Ozan Ersaraç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak șirketlerinden İSPARK'a hukuk müşaviri olarak atandı.

Ersaraç, İBB'de Görevlendirildi
Editör: Yaz Dostum
04 Ağustos 2020 - 21:27
 
İYİ Parti Silivri Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yaparken İstanbul seçimleri kapsamında Millet İttifakı ortağı olarak Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte mücadele sergileyen İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak șirketlerinden İSPARK'a hukuk müşaviri olarak ataması gerçekleştirildi.
 
İstanbul’da 31 Mart seçimlerine göre oyunu en çok arttıran ilçe Silivri olmuş, 35 mahallede de sandıktan Ekrem İmamoğlu 1. çıkmıştı. 31 Mart seçimlerinde % 53.76 olan İBB Başkanlığı oy oranı, 23 Haziran seçimlerinde % 61.99’a yükselmişti. 23 Haziran seçimleriyle birlikte Silivri’de 65 bin civarında vatandaş Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyerek tarihe geçen bir başarı elde etmişti. 23 Haziran 2019 yenilenen İstanbul İBB seçimlerinde Silivri'de CHP’den o zamanki İlçe Başkanı Suna Göçengil ile İYİ Parti’den o zamanki İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, sahada omuz omuza mücadele vermişti.
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • İşten atananlar
    2 yıl önce
    Gettirdilerki bizi işten atmak için her hafta insanları işten atıyor özan ersaraç konsey kurup atıyor