Esen: Bu Kutlu Gece Yaralarımızın Bir An Önce Sarılmasına Vesile Olsun

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Büyük bir afetin yaşandığını, yaraların birlik ve beraberlikle sarılacağını ifade eden Esen, “Güzel ülkemizin olağan üstü günlerden geçtiği bu dönemde tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gecenin ve edilen duaların ülkemizde sağlığa, huzura, barışa, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Esen: Bu Kutlu Gece Yaralarımızın Bir An Önce Sarılmasına Vesile Olsun
Editör: Yaz Dostum
17 Şubat 2023 - 22:40
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Esen mesajında tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.

Miraç Kandili’nin ülke ve milletçe yaşadığımız deprem felaketinin ardından birlik ve beraberliğimize fayda sağlamasını dileyen Başkan Esen, mesajında şunları kaydetti:

“BU KUTLU GECENİN YAŞADIĞIMIZ BÜYÜK AFETİN YARALARINI HIZLICA SARMAMIZA VESİLE OLMASINI DİLERİM”

“Kıymetli Hemşerilerim; Kandiller dualarımızın kabul edildiği günlerdir. Güzel ülkemizin olağan üstü günlerden geçtiği bu dönemde tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gecenin ve edilen duaların ülkemizde sağlığa, huzura, barışa, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.

“TÜM DÜNYANIN HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA DAYANIŞMAYA İHTİYACI VAR”

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Allah’ın huzuruna yükseldiği bu gece özünde; kötülüklerden arınma, yardımlaşma ve iyiliği temsil eder. Tüm dünyanın bugün her zamankinden daha fazla dayanışmaya ve barışa ihtiyacı var; bu yüzden yüce dinimizin bizlere bağışladığı bu güzel gecede edeceğimiz dualar barış, kardeşlik, huzur ve sağlık için olmalıdır.

“VATANDAŞLARIMIZIN MİRAÇ KANDİLİ'Nİ TEBRİK EDİYORUM”

Bu bağlamda bir kez daha tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gecenin ve edilen duaların ülkemizde ve dünyada sağlığa, huzura, barışa, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum.”



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum