Esen: "Her Okula Bir Avukat Şiarıyla Seçime Hazırız"

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Avukatlar Günü nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu Silivrili avukatlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Mega Country Restorant da gerçekleşen kahvaltıya yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte katılan Başkan Esen, “Yarının Türkiye'si mücadalemize katkılarından dolayı tüm Avukatlarımıza yürekten teşekkür ediyor, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Esen: "Her Okula Bir Avukat Şiarıyla Seçime Hazırız"
Editör: Yaz Dostum
28 Mart 2022 - 23:13
CHP Silivri İlçe Başkanlığı Hukuk Komisyonu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu erken kutlama programı organize edildi. Mega Country Restorant da düzenlenen kahvaltılı programına İlçe Başkanı Berker Esen, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte katıldı.

Silivrili avukatların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan Başkan Esen, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak “Yarının Türkiye'si mücadalemize katkılarından dolayı tüm Avukatlarımıza yürekten teşekkür ediyor, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyoruz. Demokratik Türkiye'nin inşaa edileceği Yarının Türkiye'si için her okula bir avukat şiarıyla seçime hazırız” dedi.

Program hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum