Esen; "Silivri'nin Öncelikli Gündemleri Örtbas Edilmek İsteniyor!"

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, dün akşam gerçekleştirilen basın toplantısında Silivri halkının asıl ve öncelikli gündemlerinin örtbas edildiğini ileri sürdü. Esen açıklamasında, “Volkan beyde vizyon eksikliği olduğu için ve proje getiremediği için bu beceriksizliğini sığ tartışmalara siyaseti gebe ederek bizi de bu alana çekerek örtbas etmeye çalışıyor. Biz her seferinde bunun karşısında olacağız ve Silivri’nin asıl gündemini konuşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Esen; "Silivri'nin Öncelikli Gündemleri Örtbas Edilmek İsteniyor!"
Editör: Yaz Dostum
17 Kasım 2020 - 17:32 - Güncelleme: 17 Kasım 2020 - 19:53
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, dün akşam kaydedilen basın toplantısında halkın gerçek gündemini bildiklerini ve ona göre siyaset yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“GOLÜ BAZEN KENDİ KALESİNE ATTIĞININ FARKINDA OLMUYOR”

“Volkan bey sürekli müsamere çocuğu gibi kürsüye çıkıp, ‘Size gol atmaktan sıkıldım’, ‘Minderden kaçıyorsunuz’ tarzında ifadeler kullanıyor aslında süreçleri ne kadar hafiflettiğinin farkında değil. Gol her zaman rakip kaleye atılmaz. Golü bazen kendi kalene de atarsın. Volkan bey bazen kendi kalesine gol attığının farkında değil. Bir rüyaya kapılmış ve bizi de rüyada olmakla suçluyor.

“ONU 3 YIL SONRA RÜYADAN UYANDIRACAĞIZ”

Biz Silivri’yi geri alacağız. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Rüyada olan kendisidir, bizde onu 3 yıl sonra bu rüyadan uyandıracağız. Volkan beyin bu tutumunu kendisine iade ediyoruz. CHP bu kentin her döneminde var olmuş bir siyasi partidir, bundan sonra da var olmaya devam edecektir. Bizleri bu tartışmalara çekmesinler.

“KEŞKE SİLİVRİ’NİN SORUNLARINI KONUŞURKEN KARŞIMIZDA BİR MUHATAP BULSAK”

“Keşke Silivri’nin sorunlarını konuşurken karşımızda bir muhatap bulsak. Silivri’yi ne noktaya getireceğiz? İşte fuar alanlarımız var. Bunların hayata geçirilmesini istiyoruz. Başkan teknoparktan bahsetti, güzel bir uygulama, bizde bunu destekliyoruz. İlçemize gelmesi için ne gerekiyorsa yardım etmeye de hazırız. Üniversite alanlarımız var. Üniversiteleri bir şekilde ilçemize kazandırmak zorundayız.

“BİZİ TARTIŞMA İÇİNE ÇEKMEK İSTİYORLAR ANCAK BİZ SİLİVRİ’NİN ASIL GÜNDEMİNİ KONUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bizim konuşmamız gereken konular bunlar ancak Volkan bey de vizyon eksikliği olduğu için ve proje getiremediği için bu beceriksizliğini böyle sığ tartışmalara siyaseti gebe ederek bizi de bu alana çekerek örtbas etmeye çalışıyor. Biz her seferinde bunun karşısında olacağız ve Silivri’nin asıl gündemini konuşmaya devam edeceğiz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum