Esen, Yalçın'ı Düelloya Davet Etti

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ı halkın önünde Silivri’nin sorunlarını ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerini tartışmaya davet etti. Yalçın’ın bu davete icabet edip etmeyeceği ise şimdilik merak konusu.

Esen, Yalçın'ı Düelloya Davet Etti
Editör: Yaz Dostum
20 Ağustos 2020 - 21:33 - Güncelleme: 20 Ağustos 2020 - 21:40
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, uzun bir açıklama kaleme alarak MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB hizmetlerinden özellikle Halk Süt, asansörlü üst geçit projesi ve fide dağıtımıyla alakalı yaptığı ithamlarına tek tek cevap getirdi. “MHP İlçe Başkanı bol bol makam fotoğrafı çektirmek yerine vatandaşa kulak verse ne kadar fide dağıtıldığını ne kadar süt alımı yapıldığını hemşerilerimizden öğrenebilir” diyen Esen eğer Yalçın kabul ederse halkın önünde düello yapmaya hazır olduğunu söyledi.

 “GERÇEKTEN SİLİVRİ’MİZİN SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETME NİYETİNDEYSE KAMUOYU ÖNÜNDE KONUŞMAYA HAZIRIZ”
 
CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, düello çağrısını şu sözlerle dile getirdi: “Silivri’mizin sorunlarıyla ilgilenmeye ve gerçekten çözüm üretmeye niyeti varsa Zafer Yalçın’a istediği bağımsız bir platformda Silivri kamuoyu önünde Silivri’mizin sorunlarını konuşma ve soracağı soruları cevaplayarak eksik kalan bilgisini tamamlama, eleştirilerinin altını doldurma fırsatı da sunabiliriz."
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum