"Evde Kal Türkiye" Satranç Turnuvası Sona Erdi

Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla evlerinde olan vatandaşlar için Silivrispor’un Satranç Kolu tarafından, internet üzerinden satranç turnuvası düzenlendi. 5 Mayıs Salı günü gerçekleştirilen müsabakalarda ilk 10’a giren isim belli oldu.

"Evde Kal Türkiye" Satranç Turnuvası Sona Erdi
Editör: Yaz Dostum
07 Mayıs 2020 - 00:08 - Güncelleme: 07 Mayıs 2020 - 00:11
Türkiye Satranç Federasyonu Silivri Temsilcisi Talha Emre Akıncıoğlu’nun başkanlık görevini üstlendiği Silivrispor Satranç Kolu tarafından, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla evlerinde olan vatandaşların canlarının sıkılmasını önlemek, verimli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak adına internet üzerinden “Online” olarak satranç turnuvası düzenlendi.

"Evde Kal Türkiye" başlığı altında, 5 Mayıs Salı günü saat 21.00 da gerçekleştirilen müsabakalar Chess.com internet sitesi üzerinden yapıldı.

Her yaş grubundan sporcuların katılım gösterdiği turnuvalar kıran kırana geçerken, müsabakalarda derece alan ilk 10 isim belli oldu.

Yapılan açıklamaya göre isimler şöyle;

1. Can Şar
2. Emirhan Emir
3. Ayberk Gürses
4. Bulut Bilgi
5. Ahmet Dönmez
6. Alperen Canikli
7. Doğan Akpulalat
8. Günay Özgür
9. Sümeyye Gülçeken
10. Şahgeldi Kurbandurdiyev

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Silivrispor Satranç Kolu Başkanı Talha Emre Akıncıoğlu, turnuvalara katılan tüm sporculara teşekkür temennilerini aktarırken dereceye girenleri tebrik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum