Fen İşleri Aralıksız Çalışmalarını Sürdürüyor

Silivri Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin bir çok farklı noktasında hummalı çalışmalar gerçekleştirdi. Yol iyileştirilmesi, granit kaldırım yapımı ve çevre düzenlemesine kadar kamunun kullanımına sunulan alanlar elden geçirilerek yeni görünüme kavuşturuldu.

Fen İşleri Aralıksız Çalışmalarını Sürdürüyor
Editör: Yaz Dostum
31 Mayıs 2020 - 16:08
 Silivri Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalarını arasız sürdürüyor. Planlı olarak yapılan çalışmalarda kamunun kullanımında olan alanlar düzenlemeye alınarak çeşitli iyileştirmelerle yeni ve kullanışlı hale getiriliyor. Son olarak Mimarsinan, Fevzipaşa, Piri Mehmet Paşa, İsmet Paşa, Balaban, Gümüşyaka ve Yeni Mahallelerde çalışmalar yürüten ekipler yol iyileştirilmesi, granit kaldırım yapımı ve çevre düzenlemesi gibi faaliyetlerde bulundular.

Yapılan çalışmalar ise şöyle;

Yeni Mahalle İBB kreş binasının çevresindeki 7145. ve 7053. sokakta yeni yol yapım ve kaldırım hazırlık çalışması, Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan Vakkas Sokak'taki bina alanında çevre düzenlemesi, Mimarsinan Mahallesi 7082. sokak asfalt kırık malzeme ile yol zemin iyileştirmesi, Fevzipaşa Mahallesi Süs Sokak asfalt kırığı ile yol iyileştirilmesi, Fevzipaşa Mahallesi Aygül Sokak asfalt kırığı ile yol iyileştirilmesi, Yavuz Selim Caddesi yağmur oluğu imalatı, Eski Devlet hastanesi yanı granit kaldırım yapımı, İsmetpaşa Mahallesi Gülnaz Sokak asfalt kırığı ile yol iyileştirilmesi, Balaban Mahallesi Sarıçiçek, Pancar ve Şeftali Sokakta asfalt kırığı ile yol iyileştirilmesi, Gümüşyaka Sarıbaş Sokak asfalt kırığı ile yol iyileştirilmesi

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum