Ferhat Çetin, Karakaş'ı Savundu: 'Davaya Hizmet Etmiş Kişileri Küstürmeyin!'

Silivrililerin yakından tanıdığı siyasi isimlerden Ferhat Çetin, AK Parti'den istifa ederek Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi’ne geçen Metin Karakaş ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama gerçekleştirdi. Karakaş ile ilgili söylenecek her sözün yanlış olacağını ifade eden Çetin, "Bu insan AK Parti teşkilatına yıllarca hizmet etti. En kötü döneminde aldığı teşkilat, çok güzel yerlere taşındı. Karşılıksız hizmet eden kişiye ön yargılarla yaklaşmak doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

Ferhat Çetin, Karakaş'ı Savundu: 'Davaya Hizmet Etmiş Kişileri Küstürmeyin!'
Editör: Yaz Dostum
15 Aralık 2019 - 18:29

AK Parti'den istifa ettikten sonra Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'ne geçen Metin Karakaş son günlerde ilçenin en çok konuşulan ismi oldu. Kendisi hakkında yapılan olumsuz söylemlere Silivri'de AK Parti Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde görev yapmış olan Ferhat Çetin, cevap verdi.

 

İfadelerinde Karakaş'ı savunan Çetin, aynı davaya hizmet etmek için birlikte yaşadıkları süreci anlatarak, mevcut parti yönetimine de göndermelerde bulundu.

 

"NASIL OLDU DA SEVGİ, SAYGI, HEYECAN BİTTİ YA DA BİTİRİLDİ?"

 

Çetin'in açıklamasında aynen şunları kaydetti:

 

"Silivri’de ‘Adalet Kalkınma Partisi’ Hüseyin Turan ve Metin Karakaş gibi ismini yazmakla bitiremeyeceğim birbirinden kıymetli candan dostlarıyla teşkilatın beraber kurulduğu günden bugüne gece gündüz  demeden ben de olmak üzere çok koşturduk. Bu davaya hizmet için annemizi, babamızı, eşimizi dostumuzu ihmal ederek gecemizi gündüzümüzü davamızın temellerini sağlamlaştırmak için çalıştık. Bu çalışmalar sonucunda birlik beraberlik içinde abilik kardeşlik şeklinde olurdu. Kibir yoktu, insanları küçük görmek yoktu, teşkilata gidildiğinde heyecan vardı. Sevgi, saygı vardı. Nasıl oldu da sevgi saygı ve heyecan bitti. Ya da kimileri tarafından bitirildi. Bu güçlü bağ nasıl koparıldı.

 

"YÜKSELMEKTE OLAN PARTİYİ BİTİRMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPTINIZ"

 

Bu teşkilata hayatını adamış kurucular ve üyeler neden bu teşkilatın içine girmek bir yana yanından geçmeye nefret etmiş. Bir kısım kendini bilmez güruhlar çıkmış AK Parti sayesinde bir yerlere gelmiş kişiler şimdi partilerini terk ediyorlar. Şimdi sorarım sizlere sevgili dava arkadaşlarım. Şu anda AK Parti’ye sahip çıkan davasız dava adamları siz bu saygıdeğer insanları kazanmak için küstürmemek için neler yaptınız? Sen ve senin gibi kişiler kurulu bir düzene geldiniz, bu düzeni yükseltmek için neler yaptınız? Ama maalesef yükselmekte olan bir yapıyı bitirmek için elinizden gelen her şeyi yaptınız. Kibriniz sizleri esir aldı. Gelinen hal bu, yazık yazık yazık bu davaya sahip çıkamıyorsanız bırakında hak eden gelsin. Sizin gibiler sayesinde canımı yoluna verdiğim Liderim Başkanım tek başına mücadele ediyor.

 

“BELEDİYE BU KİŞİLER SAYESİNDE KAZANILDI”

 

Bu davaya ömrünü vermiş olan kıymetli Metin Karakaş, istifa ederek yeni kurulan bir oluşumun içine girmiş bulunmaktadır. Farklı şeyler söyleyebiliriz ancak bu kişiye ayıp etmiş oluruz. Bu insan bu teşkilata yıllarca hizmet etti. En kötü dönemde aldığı teşkilatı çok güzel yerlere taşıdı, karşılıksız hizmet etti. Kibirlenmedi, alçak gönüllülükle hizmet etti. Şahsiyetli olan bu kişiyi tüm düğünlerde gördük, cenazelerde gördük, hasta ziyaretlerinde gördük, yoksullara yardım ederken gördük ayrıca bu dava için her fedakarlığı yaptığına şahidiz. (Ailesine sorun ne kadar zaman ayırmıştır) Peki sizler ne yaptınız? Belediyeyi kazandık diyebilirsiniz. Bu da bu kişilerin sayesinde oldu. Bu kişiler ev ev gezdiler ve kazandırdılar. Ha birde Cezaevi ve DSP adayının hakkını inkâr edemeyiz.

 

ÇETİN'DEN KARAKAŞ'A TEŞEKKÜR

 

Kısaca davaya hizmet etmiş kişileri küstürmeyin. Burasının babanızın evi olmadığını size hatırlatmak isterim. Şunu da söylemek istiyorum; Kıymetli Başkanım Metin Karakaş'a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim. Bu hizmet için emeklerin tartışılmaz. Çıkmış olduğun bu yolda Rabbim yar ve yardımcın olsun."

 

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum