Filyasyon Çalışmaları Takip Kurulu Toplantısı'na katıldılar

İlçe Kaymakamı Ali Partal ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Hasdal hizmet binasında düzenlenen Filyasyon Çalışmaları Takip Kurulu değerlendirme toplantısına katıldı.

Filyasyon Çalışmaları Takip Kurulu Toplantısı'na katıldılar
Editör: Yaz Dostum
24 Eylül 2020 - 15:06
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya koordinasyonunda gerçekleştirilen İstanbul İl Filyasyon Çalışmaları Takip Kurulu Toplantısında, kentte yürütülen filyasyon ve izolasyon takip çalışmaları ile ulaşım konusu değerlendirildi.
 
İlçe Kaymakamı Ali Partal ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın yanı sıra Hasdal Yerleşkesinde beşincisi düzenlenen toplantıya Yerlikaya'nın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Albay Tayfun Paşaoğlu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, İBB Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Orhan Demir, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Abdullah Emre Güner ve AFAD yetkilileri de katıldı.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum