Gazi İlkokulu'ndaki Bir Sınıf Baştan Aşağıya Yenilendi

Silivri Gazi İlkokulu’ndaki bir sınıf yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bakım ve onarımdan geçti. Kurum öğretmenlerinden Betül Dokuzoğlu ve eşi Arif Dokuzoğlu’nun girişimleri doğrultusunda yürütülen çalışmalarda atıl durumdaki araç ve gereçler değerlendirilmeye alınırken, sınıf yeni bir görünüme kavuşturuldu.

Gazi İlkokulu'ndaki Bir Sınıf Baştan Aşağıya Yenilendi
Editör: Yaz Dostum
03 Ağustos 2020 - 11:09 - Güncelleme: 03 Ağustos 2020 - 11:15
2019-2020 eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından Silivri Gazi İlkokulu öğretmenlerinden Betül Dokuzoğlu ve eşi Arif Dokuzoğlu harekete geçerek kurum içerindeki bir sınıfı baştan aşağıya yeniledi. Yeni eğitim öğretim yılına hazırlanan okulun atıl durumdaki sıraları, dolap ve panoları elden geçirildi. Ayrıca mavi-beyaz olan duvarlar turuncu renk ile boyanırken bozuk ses sistemi de tamir edilip sınıfa döşendi.
Yapılan çalışmalar sonucunda sınıf yeni bir görünüme kavuşturulurken, kurum idarecileri emeklerinden dolayı eğitmenlerini kutladı.

Öte yandan konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Betül Dokuzoğlu, yürüttükleri çalışmalar hakkında şunları kaydetti:

“ Okulumdaki atıl haldeki bir sınıfın sıra, masa ve dolapları eşim ve arkadaşlarım sayesinde değerlendirilerek tüm işçiliği ve emeği bize ait olmak üzere bambaşka bir sınıf yaptık. İki kişilik atıl durumda olan sıraları kesip kaynak yaptık. Sonra zımpara ve vernik ile yepyeni hale getirdik. Eski dolapları toplayıp hepsini kullanılabilir hale getirip kapak kestirip yepyeni dolaplar yaptık. Panoları söküp yeni kumaşlar ile kaplayıp tekrar monteledik. Bozuk ses sistemini alıp tamir edip sınıfa döşedik. Sınıfı, petekleri sıraları boyayıp yepyeni bir hale getirdik.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum