Gelecek Partisi'nden mahallelere bayram ziyareti

Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanlığı Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki merkeze uzak olan mahalleleri dolaşarak vatandaşla bayramlaştı.

Gelecek Partisi'nden mahallelere bayram ziyareti
Editör: Yaz Dostum
03 Ağustos 2020 - 15:30 - Güncelleme: 03 Ağustos 2020 - 20:23

Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanlığı Kurban Bayramı dolayısıyla ilçedeki merkeze uzak olan mahallelerdeki vatandaşlarla bayramlaşmak üzere ziyaret programları gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı’nın önderliğinde gerçekleşen ziyaretlerde Kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı ve Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Yıldırım da yer aldı.

VATANDAŞ NEREDEYSE, GELECEK ORADAYDI

Program kapsamında ev ve iş yerleri ziyaret edilirken partililer, mahalle sakinlerinin beklenti, sorun ve önerilerini aldıktan sonra bayram tebriklerinde bulundular. Yapılan ilk ziyaret ise Kadıköy Mahallesine oldu. Burada köyün merkez kahvehanesinde vatandaşla bir araya gelen partililer, ardından Büyüksinekli Mahallesine geçti. Burada da esnafların bayramlarını kutlayan gelecekliler yine köy kahvehanesine giderek vatandaşların hal ve hatırlarını sorduktan sonra uzunca sohbetlerde bulundular. Ardından Danamandıra Mahallesine geçen gelecekliler, kurulan halk pazarını ziyaret ederek, alışverişleri sırasında vatandaşların bayramlarını tebrik ettiler.

ÇAYIRDERE MAHALLE MUHTARI ZİYARET EDİLDİ

Merkez mahallelerde de devam eden bayramlaşma programının bugünkü son durağı ise Çayırdere Mahallesi oldu. İlk olarak Mahalle Muhtarı Doğan Bilgiç’i ziyaret eden partililer, günün anlam ve önemi dolayısıyla kendisine hediye takdiminde bulundular. Sonrasında ise mahalle kahvehanelerini ziyaret eden partililer, köyün yaşlıları ile sohbet ederek gönüllerini kazandılar.

Haber : Batuhan Güçlü
 



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum