Gelecek Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Yönetimi Belirlendi

Gelecek Partisi Silivri İlçe Kurucu Kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı’nın 19 kişiden oluşan yönetimi belli oldu.

Gelecek Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Yönetimi Belirlendi
Editör: Yaz Dostum
30 Mayıs 2020 - 22:02 - Güncelleme: 30 Mayıs 2020 - 22:35
Gelecek Partisi Silivri İlçe Kurucu Kadın Kolları Başkanı Dilek Akıncı, yönetimini belirledi. Buna göre; Arzu Karasu Şerif, Ayşen Elmaslı, Begüm Kasap, Birsen Kazan, Birsen Bedriyeusta, Ceyda Ataman, Elif Beyatlı, Ferman Bayındır, Figen Ökten, Gözdem Kaya, Gülcan Ağbaş, Leman Yüksel, Olcay Şahin, Refiye Avcı, Tülay Görmez, Yasemin Dirik, Zerrin Ergen Karadağ, Zeycan Zıroğlu, Zuhal Çaşka yönetimde yer alan isimler oldu.

Listeye ağırlıklı olarak mühendisinden sağlıkçısına, esnafından grafikerine, satış temsilcisinden kuaföre, kurumsal pazarlamacısından muhasebecisine çeşitli iş kollarından isimlerin dahil edildiği görüldü.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanlığı, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Gelecek Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Yönetimimizle birlikte el ele, gönül gönüle, hoşgörü ve sevgiyle, azimle, ayrıştırıcı değil birleştirici gücümüzle, daha aydınlık bir geleceğe ve partimizin ilkelerinden asla taviz vermeden, inançlarımız doğrultusunda hareket ederek partimizi iktidara taşımaya geliyoruz. Gelecek Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Kurucu Yönetim Kurulumuzu belirledik. Silivri’mize ve ülkemize hayırlı olsun.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


YORUMLAR

  • 0 Yorum